Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Een hoogwerker groepstraining volgen op jouw eigen locatie

Bij ARBO centrum is het mogelijk de hoogwerker opleiding op een van onze vestigingen te volgen. Maar als je de cursus met een groep wilt volgen, kunnen we ook bij jou op locatie langskomen. Dit is mogelijk mits je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Deze groepstraining op locatie wordt ook wel onze incompany training genoemd. Wanneer je kiest voor een incompany oplossing kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus op maat voor je samen te stellen.

 Hoogwerker cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk hoogwerker cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Aantal personen bij een groepstraining

Bij een incompany cursus van een gehele (werk)dag kan één examinator maximaal 12 cursisten begeleiden. Wil je met een grotere groep deelnemen aan de incompany training? Dan wordt de opleiding gegeven door meerdere instructeurs. Neem contact met ons op over de kosten voor een hoogwerker incompany training op locatie.

Hoogwerker huren voor jouw groepstraining?

Indien er op jouw locatie geen hoogwerker aanwezig is, kun je bij ARBO centrum een hoogwerker huren voor de gewenste cursusdag. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.