Hoogwerker groepstraining

Bij ARBO centrum is het mogelijk om een groepstraining hoogwerker op een van onze vestigingen te volgen, maar als je de cursus met een groep bij jou op locatie wil volgen dan kan dit ook. Deze groepstraining op locatie wordt ook wel onze incompany training genoemd. Wanneer je kiest voor een incompany oplossing kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus op maat voor je samen te stellen. Uiteraard is een groepstraining op een van onze eigen locaties ook een mogelijkheid.

Hoogwerker groepstraining

Bij een incompany cursus van één hele dag kan één instructeur maximaal 12 cursisten begeleiden en certificeren. Wil je met een grotere groep een incompany training organiseren op één dag? Dan wordt de opleiding verzorgd door meerdere instructeurs. Eventueel kan er ook een halve dag worden ingepland voor een kleinere groep. Mogelijkheden voldoende. Neem gerust contact met ons op zodat we een hoogwerker incompany training op locatie op maat kunnen bespreken.

Indien er op de eigen locatie geen hoogwerker aanwezig of beschikbaar is, is het mogelijk om tegen een toeslag ARBO centrum een hoogwerker mee te laten nemen voor de gewenste cursusdag. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Hoogwerker groepstraining

Prijs op aanvraag

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over de hoogwerker incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een groepstraining?

Wellicht vraag je je af. Waarom een groepstraining op locatie aanvragen terwijl ik ze ook gewoon naar een locatie van ARBO centrum te sturen? We zetten hier de voordelen van een groepstraining op eigen locatie op een rijtje;

Waarom de hoogwerker groepstraining bij ARBO centrum volgen?