Hoogwerker cursus in het Engels

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Engels kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Hoogwerker cursus in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en we vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zijn hoogwerker certificaat kan halen. Dit is mogelijk dankzij onze hoogwerker cursussen en examens in het Engels. Ook andere cursussen zijn in het Engels beschikbaar.

Wanneer je een cursus en examen in het Engels wilt afleggen, kan jij of je medewerkers inschrijven voor de Engelstalige cursus. Al onze examens zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

Hoogwerker basiscursus Engels

395,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een hoogwerker incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Beschikbare talen voor jouw hoogwerker examen

Of in een andere taal naar keuze – het is namelijk ook mogelijk jouw examen af te leggen in het Pools, Frans of Duits. Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw hoogwerker examen af te leggen in het Engels, of in een andere taal, neem dan contact met ons op via het contactformulier