Hoogwerker cursus in het Engels

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Engels kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Hoogwerker cursus in het Engels

Cursus in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en we vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zijn hoogwerker certificaat kan halen. Dit is mogelijk dankzij onze hoogwerker cursussen en examens in het Engels. Ook andere cursussen zijn in het Engels beschikbaar.

Wanneer je een cursus en examen in het Engels wilt afleggen, kan jij of je medewerkers inschrijven voor de Engelstalige cursus. Al onze examens zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

Hoogwerker cursus in het Engels

275,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 13:31 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck, reachtruck en stapelaar vanuit Hoofddorp.

Heb je een vraag?

Vragen over een hoogwerker groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Beschikbare talen voor jouw hoogwerker examen

Of in een andere taal naar keuze – het is namelijk ook mogelijk jouw examen af te leggen in het Pools, Frans of Duits. Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw hoogwerker examen af te leggen in het Engels, of in een andere taal, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Waarom de hoogwerker cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Categorie 1A: verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers

Categorie 1B: telescoop/kniktelescoop hoogwerkers, hoogwerkers op aanhanger of chassis en spinhoogwerkers met stempels

Categorie 3A: zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften

Categorie 3B: zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers.

Lees meer

Deze is geldig voor de volgende categorieën:

Categorie 1A: Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers

Categorie 1B: Telescoop-/ kniktelescoop hoogwerkers, hoogwerkers op aanhanger, hoogwerker op chassis of spinhoogwerkers met stempels.

Categorie 3A: Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.

Categorie 3B: Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers

Lees meer

Accordion Content

Het verschil tussen een hoogwerker cursus van IPAF en een basis hoogwerker cursus is eigenlijk dat de IPAF opleiding wordt afgesloten met een Palcard. Deze Palcard is internationaal geldig. Echter is het IPAF certificaat / Palcard maar geldig voor één categorie hoogwerker. Men dient per categorie hoogwerker een IPAF certificaat / Palcard te halen.

De volgende categorieën zijn er binnen de hoogwerkers:

categorie 1A
Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers

categorie 1B:
telescoop- en kniktelescoophoogwerkers voorzien van stempels, hoogwerkers op aanhanger, hoogwerkers op chassis of spinhoogwerkers met stempels.

categorie 3A:
Dit zijn zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften

categorie 3B:
Dit zijn zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers.

Lees meer

De theorie en praktijk van beide opleidingen verschilt teveel om de cursussen tegelijk op 1 dag te volgen. Wel is het voor bedrijven mogelijk om een cursus op maat te laten maken. Voor een cursus op maat kun je bij ons een offerte aanvragen.

Lees meer

Accordion Content

SOG is een opleiding van het SSVV (stichting samenwerken voor veiligheid).

SOG is een opleiding voor het bedienen van een hoogwerker die van toepassing is op een bedrijf wat risicovol werk verricht in de (petro-) chemische industrie, de maritieme industrie en de industriële reiniging. SOG is alleen verplicht voor bedrijven die onder een bepaald kwaliteitsmanagement of samenwerkingsverband vallen, bv Deltalings, VNCI (branche organisatie chemie), VNPI( Petro chemie), SIR (Reiniging).

Ben je niet werkzaam in deze branches, dan kun je ook gewoon een basis hoogwerker certificaat halen welke geschikt is voor alle categorieën hoogwerkers.


Lees meer

Voor alle werktuigen geldt dat de medewerker gedegen instructie gehad moet hebben, dit moet aantoonbaar zijn. Bijvoorbeeld met één van onze certificaten. Iedereen vanaf 18 jaar (en een geldig certificaat) mag een hoogwerker besturen.

Lees meer