Een BHV cursus volgen bij jou in de buurt? Met een vestiging in Zoetermeer is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit in de omgeving Rotterdam en Den Haag! Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basisVCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Zoetermeer verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

  • een beginnende brand bestrijden
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie (ook AED)
  • Ontruiming en evacuatie

BHV examen halen in Zoetermeer?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, in de buurt van Zoetermeer?

De locatie in Zoetermeer is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A15 of de E311 . Vanuit Leiden, Rotterdam en Den Haag ben je zo in Zoetermeer.  Is Zoetermeer toch net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Houten terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Zoetermeer? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.