NEN 3140 cursus volgen in Zoetermeer

NEN 3140 Zoetermeer

Een NEN 3140 cursus volgen bij een, voor jou, dichtstbijzijnde locatie? Met een vestiging in Zoetermeer is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit Den Haag en Rotterdam. Je bent dan ook meer dan welkom om bij onze vestiging in Zoetermeer de NEN3140 cursus te komen volgen.

Een kleine greep uit de te behandelen onderdelen van de NEN 3140 cursus:

  • Elektrotechnische ongelukken en gevaren
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

NEN 3140 certificaat halen in Zoetermeer?

Je begint de dag met een gedeelte theorie in de ochtend. Na de, door ons verzorgde, lunch wordt het examen afgenomen. Na het succesvol afronden van dit examen ben je in het bezit van een NEN 3140 diploma en ontvang je een ARBO pas!

NEN3140 cursus op locatie?

Onze locatie in Zoetermeer is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A15 of de E311. Vanuit o.a. Leiden, Rotterdam en Den Haag ben je zo in Zoetermeer. Is onze vestiging in Zoetermeer toch net iets uit de richting voor jou? Dan kun je wellicht net zo makkelijk bij onze vestiging in Houten terecht! Liever niet naar een van onze vestigingen, maar lekker bij jou op locatie? Ook dat kan! ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Onze instructeur komt dan langs bij jouw organisatie. Informeer ons gerust via ons contactformulier, telefonisch of stuur ons een mail. Wij streven er altijd naar om dezelfde dag nog te antwoorden!