NEN 3240 VP herhalingscursus

Als werkgever ben je verplicht aan te kunnen tonen dat je er alles aan doet om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken en te houden. Wanneer er wordt gewerkt met elektrische objecten die schokken, verbranding, brand, ontploffing of ander letsel kunnen veroorzaken, is het van belang te voldoen aan de NEN 3140. Deze norm bevat alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties.

NEN 3140 VP Herhalingscursus

Vernieuw je NEN 3140 VP kennis

Als vervolg op de NEN 3140 VP basiscursus (VP = Vakbekwaam Persoon) bieden we daarvoor bij ARBO centrum de NEN 3140 VP herhalingscursus. Na het volgen van deze cursus ben je in staat zelfstandig en veilig elektronische werkzaamheden uit te voeren. De herhalingscursus duurt één dag, waarin je leert de gevaren en risico’s tijdens het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden te herkennen en te beperken.

De NEN 3140 VP cursussen zijn geschikt voor iedereen die werkzaamheden aan elektrotechnische installaties verricht of door de werkgever benoemd wil worden tot vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140, zoals industriële monteurs.

NEN 3240 VP herhalingscursus

295,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 20:59 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Arnhem.

Heb je een vraag?

Vragen over een NEN 3140 VP groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de NEN 3140 VP herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?