Eendaagse hoogwerker cursus in Best/Eindhoven

Haal binnen één dag je hoogwerker certificaat in Best of Eindhoven

Bij ARBO centrum haal je al binnen één dag je hoogwerker certificaat. Onze vestigingen bevinden zich door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Tijdens de hoogwerker cursus komen de volgende categorieën aan bod: 1A, 1B, 3A en 3B. De eendaagse cursus begint met een theoriegedeelte, die je afsluit met een theorie-examen. Vervolgens breng je de geleerde kennis direct in de praktijk door zelf met de hoogwerker aan de slag te gaan. Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Als je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Volg een hoogwerker cursus in Best/Eindhoven

Wil je je hoogwerker certificaat halen, maar niet te ver reizen voor een cursus? Dan ben je bij ARBO centrum aan het juiste adres. Onze trainingslocatie in Best/Eindhoven is goed te bereiken vanuit onder andere Tilburg, Venlo, Den Bosch, Weert, Venlo en uiteraard Eindhoven. Vanuit Eindhoven ben je al binnen 10 minuten op onze locatie in Best. Op onze trainingslocatie in Best/Eindhoven kun je de volgende hoogwerker curssusen volgen:

 

 

Het is ook mogelijk een incompany hoogwerker cursus te volgen. Bij een incompany cursus komen we langs op jouw locatie om de cursus te geven. Dit is ook mogelijk op zaterdag.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.