Starre verreiker herhalingscursus

Indien je het certificaat van de starre verreiker al een keer hebt behaald, maar deze is verlopen, kun je de herhalingscursus bij ARBO centrum volgen. Het basiscertificaat verloopt na 5 jaar. Hierna kun je elke 5 jaar de herhalingscursus volgen om het certificaat te verlengen. Na het volgen van de herhalingscursus wordt het verreiker certificaat weer verlengd met 5 jaar. 

Starre verreiker herhalingscursus

De  Arbo-wet voert soms wijzigingen of nieuwe wet- en regelgeving toe aan de richtlijnen, het is dus van belang dat de eerder opgedane kennis wordt herhaald en opgefrist. Daarnaast is dit ook van belang voor iedereens veiligheid. Daarom bieden wij de herhalingscursus verreiker aan. Een halve dag cursus en je kan de werkzaamheden veilig en gecertificeerd blijven doen. Als werkgever kun je dan aantonen dat je hebt voldaan aan wat er van je wordt verwacht. De kennis van jouw werknemer blijft up to date en de medewerker is geoefend en getraind in het besturen van de starre verreiker.

Tijdens onze verreiker herhalingscursus wordt de huidige kennis weer opgefrist. Wij zorgen dat je bewust blijft van de gevaren die het werken met, en besturen van, een starre verreiker met zich mee kan brengen. Deze verreiker opleiding is geschikt voor mensen die al eerder een verreiker certificaat hebben behaald, ongeacht van welke opleider het bestaande certificaat is. Door deze korte cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en veilig en adequaat kunt werken.

De starre verreiker herhalingscursus begint om 08:30 tot maximaal 12:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring. 

Starre verreiker herhalingscursus

245,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een verreiker incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Wat wordt er behandeld tijdens de verreiker herhalingscursus

De herhalingscursus verreiker begint om 08.30 uur met een theoriegedeelte, de wet- en regelgeving omtrent het verticaal transport en het veilig werken met de starre verreiker wordt doorgenomen en opgefrist, hierna volgt direct een theorie-examen. Na het theorieblok is er een kort praktijkgedeelte waarin de cursist laat zien dat hij het veilig rijden en werken met een starre verreiker nog beheerst.

 

Samen met een professionele instructeur van ARBO centrum worden situaties uit de praktijk geoefend en doorgenomen. Ook het praktijkdeel wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een nieuw starre verreiker certificaat en (digitale) ARBO-pas.

 

  • Geschikt voor iedereen die het certificaat moet verlengen
  • Inclusief certificaat en gebruik starre verreiker (dit gaat dus niet om een roterende verreiker)
  • Halfdaagse verreiker cursus van 08.30 uur tot uiterlijk 12.30 uur.
  • Certificaat 5 jaar geldig

 

Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een geldig identiteitsbewijs en veiligheidsschoenen. De rest verzorgen wij. Lesmateriaal, certificaat en (digitale) ARBO pas zijn altijd inbegrepen.

Waarom de verreiker herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?