Starre verreiker herhalingscursus

De heftruck basiscursus is een eendaagse cursus waarin alle eisen eisen uit de ARBOwet aan bod komen. De ARBOwet stelt namelijk dat alle voertuigen, machines en andere hulpmiddelen veilig en capabel bediend moeten worden.

Starre verreiker herhalingscursus

Verreikercertificaat vernieuwen

De  Arbo-wet voert soms wijzigingen of nieuwe wet- en regelgeving toe aan de richtlijnen, het is dus van belang dat de eerder opgedane kennis wordt herhaald en opgefrist. Daarom bieden wij de herhalingscursus verreiker aan, een halve dag cursus en je kan de werkzaamheden veilig en gecertificeerd blijven doen. Als werkgever kunt u dan aantonen dat u hebt voldaan aan wat er van u wordt verwacht, de kennis van uw werknemer blijft up to date en de werknemer is geoefend en getraind in het besturen van de verreiker.

Tijdens onze verreiker herhalingscursus wordt de huidige kennis weer opgefrist. Wij zorgen dat je bewust blijft van de gevaren die het werken met, en besturen van, een verreiker met zich mee kan brengen. Deze verreiker opleiding is geschikt voor mensen die al eerder een verreiker certificaat hebben behaald, ongeacht van welke opleider het bestaande certificaat is. Door deze korte cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en veilig en adequaat kunt werken.

Starre verreiker herhalingscursus

195,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 14:09 voor de cursus Cursus VCA Basis incl. examen vanuit Zwartsluis.

Heb je een vraag?

Vragen over een verreiker groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Wat wordt er behandeld tijdens de verreiker herhalingscursus

De herhalingscursus verreiker begint om 08.30 uur met een theoriegedeelte, de wet- en regelgeving omtrent het verticaal transport en het veilig werken met de verreiker wordt doorgenomen en opgefrist, hierna volgt direct een theorie-examen. Na het theorieblok is er een kort praktijkgedeelte waarin de cursist laat zien dat hij het veilig rijden en werken met een verreiker nog beheerst.

 

Samen met een professionele instructeur van ARBO centrum worden situaties uit de praktijk geoefend en doorgenomen. Ook het praktijkdeel wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een nieuw verreiker certificaat en ARBO-pas.

 

  • Geschikt voor iedereen die het certificaat moet verlengen
  • Inclusief certificaat en gebruik verreiker
  • Halfdaagse verreiker cursus van 08.30 uur tot uiterlijk 12.00 uur.
  • Certificaat 5 jaar geldig

Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een geldig identiteitsbewijs en veiligheidsschoenen. De rest verzorgen wij. Lesmateriaal, certificaat en ARBO pas zijn altijd inbegrepen.

Waarom de verreiker herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?