Bij ARBO centrum staat veilig werken op nummer één. We vinden het dan ook erg belangrijk dat iedere medewerker de cursussen kan volgen die nodig zijn om veilig en verantwoord met voertuigen op de werkvloer om te kunnen gaan. Het volgen van een cursus kost echter tijd, en in de drukke doordeweekse planning is daar niet altijd tijd voor. Daarom is het bij ARBO centrum ook mogelijk om op zaterdag jouw gewenste cursus te volgen.

 

Inhoud van de stapelaar zaterdagcursus

Net als de cursussen die op doordeweekse dagen worden gegeven, duren ook de zaterdagse cursussen één dag. Tijdens de stapelaar zaterdagcursus leren onze gecertificeerde instructeurs je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord met de stapelaar te kunnen werken. De stapelaar cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte die allebei worden afgesloten met een examen. Rond je beide examens succesvol af? Dan ontvang je je stapelaar certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Incompany training op zaterdag

Onze stapelaar cursussen op zaterdag worden gegeven op onze diverse trainingslocaties in Nederland, maar het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden voor een incompany training op jouw bedrijfslocatie en vraag onze medewerkers waar jouw bedrijfslocatie in dat geval aan moet voldoen.

 

Schrijf je in voor de stapelaar cursus op zaterdag

Wil je op zaterdag een stapelaar cursus of een andere cursus bij ons volgen? Neem dan contact met ons op. Volg de training op een van onze locaties in Nederland of nodig onze instructeurs uit op jouw eigen locatie.

225,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 10:32 voor de cursus EHBO en levensreddend handelen (reanimatie met AED) (ochtend) vanuit Capelle aan den IJssel .

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer