15% korting op alle veiligheidsopleidingen

Maart en april staan bij ons in het teken van “Samen veilig werken” op de werkvloer, waarbij we elke week een ander belangrijk veiligheidsonderwerp behandelen. Met deze kortingsactie willen we je motiveren om te investeren in veiligheid, voor jezelf en voor elkaar. Samen maken we het verschil!

Grijp nu deze kans! Schrijf je in voor een van onze cursussen en sluit je aan bij deze speciale beweging richting een veiligere werkomgeving. Profiteer tussen 20 maart en 8 april van 15% korting op alle veiligheidsopleidingen bij ARBO centrum met kortingscode: BEWUSTVEILIG24

Iedereen verdient een gezonde en veilige werkplek. Met onze opleidingen helpen wij bedrijven en medewerkers om zichzelf en anderen te beschermen tegen ongevallen en gevaren. En nu kun jij profiteren van deze kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van veiligheid

Deze cursussen volg je met korting:

Ons uitgebreide aanbod veiligheidsopleidingen biedt voor ieder wat wils. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ARBO centrum vind je de juiste opleiding om jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

Samen veilig werken

ARBO centrum helpt jou graag om bewust veilig te werken. Profiteer vandaag nog van onze exclusieve kortingsactie en zorg dat jij én jouw collega’s optimaal beschermd zijn tegen de risico’s op de werkvloer.

Schrijf je nu in voor een van onze veiligheidsopleidingen en maak gebruik van de kortingscode BEWUSTVEILIG24 om 15% korting te claimen. Samen maken we het verschil!

Voor deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing*

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Deze bedrijven gingen je voor

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Wij staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.