Haal binnen een dag je heftruckcertificaat in Hengelo

Wil je binnen één dag je heftruckcertificaat halen? Dat kan bij ARBO centrum in Hengelo. Onze vestigingen bevinden zich door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. De heftruck cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die beiden worden afgesloten met een examen. Rond je de twee examens succesvol af? Dan ontvang je je heftruckcertificaat en ARBO pas. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Je heftruckcertificaat behalen in Hengelo

Hengelo is gevestigd in de provincie Overijssel. Vanuit steden als Enschede, Borne, Almelo en Rijssen is onze locatie in Hengelo voor jou de beste keuze. Je vindt onze vestiging in Hengelo op de Aquamarijnstraat 143.

Heftruckcertificaat behalen of verlengen

Op onze vestiging in Hengelo kun je al binnen een halve dag je heftruckcertificaat verlengen. Schrijf je in voor onze herhalingscursus, zodat jouw heftruckcertificaat ook na de eerste vijf jaar nog geldig blijft. Heb je nog geen ervaring met de heftruck? Geef je dan op voor de heftruck basiscursus. Deze cursus duurt één dag en sluit je af met een heftruckcertificaat en ARBO pas.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.