Binnen een dag je heftruckcertificaat halen in Best/Eindhoven

Heb je geen zin in meerdaagse cursussen, maar wil je binnen één dag je heftruckcertificaat halen? Dat kan bij ARBO Centrum! Onze trainingslocaties bevinden zich door heel Nederland, waaronder in Best/Eindhoven.

Een cursusdag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Om je heftruckcertificaat te behalen, moet je beide onderdelen succesvol afronden. Met een heftruckcertificaat toon je aan dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om veilig en verantwoord om te gaan met een heftruck.

Bezoek onze trainingslocatie in Best/Eindhoven

Onze trainingslocatie is goed bereikbaar vanuit Best en Eindhoven, maar ook vanuit diverse andere steden. Woon of werk je bijvoorbeeld in Tilburg, Venlo, Den Bosch, Weert of Venlo? Ook dan kun je bij onze vestiging in Best/Eindhoven terecht. Vanuit Eindhoven ben je binnen 10 minuten op onze locatie in Best. Hier kun je de heftruck herhalingscursusbasiscursus en Code 95 cursus volgen. Je kunt onze heftruckcursussen ook op zaterdag volgen. Daarnaast is het mogelijk om een heftruck cursus op jouw eigen locatie te volgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.