Eendaagse heftruck cursus in Zoetermeer

Haal in één dag je heftruck certificaat in Zoetermeer

Wil je binnen één dag je heftruckcertificaat halen in Zoetermeer? Schrijf je dan in voor een heftruck cursus bij ARBO centrum. Onze eendaagse cursussen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je de twee examens succesvol afrondt, ontvang je aan het einde van de cursusdag je heftruckcertificaat.

Route naar onze trainingslocatie in Zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer ligt vlakbij de A12. Den Haag, Gouda, Leiden en Utrecht liggen op maximaal een half uur rijden. Informeer naar de beschikbare cursusdata op onze centraal gelegen trainingslocatie. Neem contact met ons op of bezoek onze inschrijfpagina.

Cursusaanbod in Zoetermeer

Op onze trainingslocatie in Zoetermeer kun je diverse heftruck cursussen volgen, zoals de herhalingscursus, de basiscursus en de Code 95 heftruckcursus. Bekijk ook de mogelijkheden voor onze incompany oplossingen wanneer je je heftruckcertificaat liever op jouw eigen locatie wilt behalen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie en kun je een groepstraining volgen met je team. Schrijf je direct in voor een van onze heftruckcursussen via onze inschrijfpagina.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.