Eendaagse heftruckcursus volgen bij ARBO centrum in Ede

Bij ARBO centrum in Ede kun je binnen één dag je heftruckcertificaat halen. Onze heftruckcursussen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte die beide worden afgesloten met een examen. Wanneer je de twee examens succesvol afrondt, ontvang je je heftruckcertificaat. Hiermee toon je aan dat je over de kennis en vaardigheden beschikt om een heftruck veilig en verantwoord te kunnen besturen.

Centraal gelegen trainingslocatie in Ede

Onze trainingslocatie in Ede ligt vlak naast de snelweg en is hierdoor gemakkelijk te bereiken wanneer je afkomstig bent uit regio Ede. Onze vestiging in Ede is echter ook goed bereikbaar voor cursisten die uit Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Veenendaal of Arnhem komen.

Alle heftruckcursussen in Ede

Op onze trainingslocatie in Ede kun je verschillende heftruckcursussen volgen: de basiscursusherhalingscursus en de Code 95 cursus. Het is ook mogelijk om een van deze cursussen op je eigen locatie te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze incompany oplossingen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.