regels-om-met-een-ept-te-rijden

Alles weten over stapelaar cursussen?

ARBO centrum heeft alle kennis over stapelaar cursussen in huis. Al deze kennis delen we maar al te graag met onze bezoekers. We hebben alles over stapelaar cursussen op een pagina gezet. Met een klik op onderstaande button ga je naar de pagina!

Wat kost een stapelaar cursus?

Wil je met een stapelaar werken? Dan zul je jouw stapelaar certificaat moeten behalen. De manier om dit te doen, is door een stapelaar cursus te volgen. Op een stapelaar cursus leer je alle theorie en praktijk die je moet weten en beheersen om veilig te kunnen werken. Maar wat kost een stapelaar cursus? Een reguliere stapelaar cursus, dat wil zeggen: een cursus voor iemand die nog geen certificaat heeft, kost bij ARBO centrum 295 euro exclusief BTW. Er zijn echter meerdere soorten cursussen beschikbaar.

Wat kost een stapelaar cursus? Normaal 295 euro.

Een normale stapelaar cursus kost bij ARBO centrum dus 295 euro per deelnemer, exclusief BTW.

De basiscursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je stapelaar certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je vakbekwaam bent om de stapelaar te bedienen. De certificaten die je bij ARBO centrum behaalt, zijn vijf jaar geldig. Wil je het certificaat na deze vijf jaar blijven gebruiken? Dan kun je onze stapelaar herhalingscursus volgen.

De stapelaar basiscursus is een eendaagse cursus die je kunt volgen op één van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven.

Prijzen op maat voor een groepscursus of incompany cursus

Zijn er binnen de organisatie meer medewerkers die een stapelaar cursus willen volgen? Dan kunnen wij een groepscursus op één van onze locaties of incompany verzorgen. In dat geval worden prijzen op maat gehanteerd.

 

Ook is het mogelijk om meerdere cursussen te combineren. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld deelnemers zijn die voor het eerst een cursus moeten volgen, en deelnemers die voor een herhalingscursus gegaan. Ook kunnen medewerkers op één dag, of verdeeld over meerdere dagen, cursussen volgen voor diverse voertuigen. Nuttig wanneer er in het bedrijf naast stapelaars bijvoorbeeld ook heftrucks of reachtrucks worden gebruikt. Wij kunnen altijd zorgen voor pakketten op maat.

De prijzen van de overige cursussen

Naast de standaard stapelaar cursus zijn er dus ook nog andere cursussen te volgen. Bijvoorbeeld de herhalingscursus. Deze cursus volg je wanneer je in het bezit bent van een certificaat, maar deze binnenkort verloopt. De herhalingscursus frist je kennis op en als je slaagt krijg je opnieuw een certificaat uitgereikt met een geldigheid van vijf jaar. De kosten bedragen 225 euro exclusief BTW.

ARBO centrum biedt je ook de mogelijkheid om de cursus te volgen op een afwijkend moment zoals ‘s avonds of in het weekend. De kosten van alle stapelaar cursussen zijn als volgt:

Stapelaar cursus: € 295,-

Herhalingscursus: € 225,-

Cursus op zaterdag: € 345,-

Groepscursus: Op aanvraag

Heb je een vraag?
Maandelijks blog
overzicht ontvangen?

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray