regels-om-met-een-ept-te-rijden

Alles weten over stapelaar cursussen?

ARBO centrum heeft alle kennis over stapelaar cursussen in huis. Al deze kennis delen we maar al te graag met onze bezoekers. We hebben alles over stapelaar cursussen op een pagina gezet. Met een klik op onderstaande button ga je naar de pagina!

Wat kost een stapelaar cursus?

Wil je met een stapelaar werken? Dan zul je jouw stapelaar certificaat moeten behalen. De manier om dit te doen, is door een stapelaar cursus te volgen. Op een stapelaar cursus leer je alle theorie en praktijk die je moet weten en beheersen om veilig te kunnen werken. Maar wat kost een stapelaar cursus? Een reguliere stapelaar cursus, dat wil zeggen: een cursus voor iemand die nog geen certificaat heeft, kost bij ARBO centrum 295 euro exclusief BTW. Er zijn echter meerdere soorten cursussen beschikbaar.

Wat kost een stapelaar cursus? Normaal 295 euro.

Een normale stapelaar cursus kost bij ARBO centrum dus 295 euro per deelnemer, exclusief BTW.

De basiscursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je stapelaar certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je vakbekwaam bent om de stapelaar te bedienen. De certificaten die je bij ARBO centrum behaalt, zijn vijf jaar geldig. Wil je het certificaat na deze vijf jaar blijven gebruiken? Dan kun je onze stapelaar herhalingscursus volgen.

De stapelaar basiscursus is een eendaagse cursus die je kunt volgen op één van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven.

Prijzen op maat voor een groepscursus of incompany cursus

Zijn er binnen de organisatie meer medewerkers die een stapelaar cursus willen volgen? Dan kunnen wij een groepscursus op één van onze locaties of incompany verzorgen. In dat geval worden prijzen op maat gehanteerd.

 

Ook is het mogelijk om meerdere cursussen te combineren. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld deelnemers zijn die voor het eerst een cursus moeten volgen, en deelnemers die voor een herhalingscursus gegaan. Ook kunnen medewerkers op één dag, of verdeeld over meerdere dagen, cursussen volgen voor diverse voertuigen. Nuttig wanneer er in het bedrijf naast stapelaars bijvoorbeeld ook heftrucks of reachtrucks worden gebruikt. Wij kunnen altijd zorgen voor pakketten op maat.

De prijzen van de overige cursussen

Naast de standaard stapelaar cursus zijn er dus ook nog andere cursussen te volgen. Bijvoorbeeld de herhalingscursus. Deze cursus volg je wanneer je in het bezit bent van een certificaat, maar deze binnenkort verloopt. De herhalingscursus frist je kennis op en als je slaagt krijg je opnieuw een certificaat uitgereikt met een geldigheid van vijf jaar. De kosten bedragen 225 euro exclusief BTW.

ARBO centrum biedt je ook de mogelijkheid om de cursus te volgen op een afwijkend moment zoals ‘s avonds of in het weekend. De kosten van alle stapelaar cursussen zijn als volgt:

Stapelaar cursus: € 295,-

Herhalingscursus: € 225,-

Cursus op zaterdag: € 345,-

Groepscursus: Op aanvraag

Heb je een vraag?
Maandelijks blog
overzicht ontvangen?

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Violierenplein 101
7329 DR Apeldoorn
Barendrecht
BarendrechtMeer informatie
Lees verder
Bijdorpplein 9-11
2992 LB Barendrecht
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Den Haag
Den HaagMeer informatie
Lees verder
Junostraat 6
2516 BR Den Haag
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Houten
HoutenMeer informatie
Lees verder
Wilgenkade 5
3992 LL Houten
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Sneek
SneekMeer informatie
Lees verder
Harmen Sytstrastraat 8a
8602 TM Sneek
Spijkenisse
SpijkenisseMeer informatie
Lees verder
Hofweg 1
3208 LE Spijkenisse
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Qua functionaliteit houdt een stapelaar een beetje het midden tussen een EPT en een reachtruck. Met een stapelaar kun je pallets optillen, verplaatsen en op hun plek zetten. Ook wanneer dit een plek op hoogte is.

Lees meer

Waar wordt een stapelaar gebruikt? In zeer veel verschillende bedrijven. Een stapelaar is een ontzettend veelzijdig voertuig dat op diverse plekken zeer goed van pas komt. Inderdaad: het is een voertuig. Dat betekent dat je om een stapelaar te mogen besturen in het bezit dient te zijn van een stapelaar certificaat.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Wil je toch een idee krijgen van wat je ongeveer zou kunnen verwachten tijdens een officieel examen? Dan kun je een proefexamen volgen en testen of jij klaar bent voor het theorie-examen. Je ontvangt direct je cijfer per mail.
VCA:
Voor het VCA-examen raden wij u aan om voorafgaand aan de cursus het VCA lesboek goed door te nemen. Het lesboek is bij ons te verkrijgen voor €34,75.

Nee. Hoewel een stapelaar en een heftruck qua werking best op elkaar lijken, zijn het toch echt verschillende voertuigen. Elk bedrijfsvoertuig vereist zijn eigen certificaat om bestuurd te mogen worden. 

Lees meer

De geldigheid van het certificaat is vijf jaar. Daar is natuurlijk niet toevallig voor gekozen. Weten hoe dit zit?

Lees meer

Inhoud accordeon

Vervelend dat jij je certificaat kwijt bent! Maar het kan gebeuren. Het is belangrijk zo snel mogelijk een nieuwe pas bij ons aan te vragen.
Een nieuw pasje kost €15,- excl. btw, het certificaat is ook digitaal verkrijbaar per mail. Aanvragen van een nieuwe pas of digitaal certificaat kan via de mail.

Heb jij je certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij het aanvragen van een nieuwe.

Vraag nieuw certificaat aan

Een cursus kan op eigen locatie worden gevolgd. Sterker nog het is in veel gevallen zelfs aantrekkelijk. Worden er meerdere mensen tegelijk opgeleid? Dan kan het zelfs financieel voordeliger zijn.

Bovendien is het oefenen met eigen machines ook een aanrader, zo leer je nog beter om te gaan met de heftruck. Bovendien valt het samen leren ook ten goede aan de teambuilding en band onderling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een incompany cursus of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een normale stapelaar cursus kost bij ARBO centrum dus 245 euro per deelnemer, exclusief BTW.

 

Meer lezen