BHV-er worden in Noord Holland? Dat kan door een BHV cursus in Noord Holland te volgen. In slechts een dag een BHV certificaat halen op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt, kom naar onze vestiging in Noord Holland. Woon je in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem of elders in Noord Holland, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Noord Holland.

 

Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag! Na het positief afronden van het theorie- en praktijkexamen, is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening is de cursist op de hoogte van alle benodigde kennis en vaardigheden om bij noodgevallen op te kunnen treden. Tijdens de cursus BHV in Noord Holland behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Noord Holland sluit perfect aan op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Noord Holland

De cursus inhoud van de BHV cursus in Noord Holland zal overeen komen met andere BHV cursussen. Bij elke BHV cursus zijn er verplichte onderdelen welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen zijn doorgenomen, geoefend en positief afgerond zijn met een examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

 

De ARBOwet stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van een BHV-er. Het volgen van een BHV cursus in Noord Holland is de juiste keuze voor werknemers, in Noord Holland en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Noord Holland om de juiste kennis op te doen en het aanleren van belangrijke BHV vaardigheden.

 

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Noord Holland worden geleerd, verzekeren cursisten ervan dat zij in noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties direct en juist kunnen handelen. De basiscursus behandelt alle vereiste onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers weten wat te doen in alle gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Noord Holland

BHV herhaling in Noord Holland wordt elke maand meerdere malen gegeven. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Noord Holland te volgen. BHV herhaling is verplicht om de opgedane kennis en vaardigheden helder en geoefend te houden.

BHV basis in Noord Holland

De BHV basis wordt in Noord Holland aangeboden. Deze BHV cursus in Noord Holland is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Noord Holland is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen.

BHV locatie in Noord Holland

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Noord Holland’. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Noord Holland en de wijde regio Noord Holland. De cursus wordt gegeven op meerdere externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden de theorie- en praktijkoefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde cursussen

Please verify the shortcode categorie3 tax={category slug}

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Stadhouders Molenweg 70A
7317 AW Apeldoorn
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venlo
VenloMeer informatie
Lees verder
Columbusweg 49
5928LA Venlo
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.