Volg onze BHV cursus in Drenthe en word bedrijfshulpverlener. Het BHV certificaat kan in een dag worden gehaald op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? Kom naar onze vestiging in Drenthe en volg de BHV opleiding. Woon je in de regio Drenthe, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Drenthe. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag!

In een dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandelt. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Wanneer beide BHV examens positief zijn afgerond is de cursist  officieel bedrijfshulpverlener.  Met een cursus bedrijfshulpverlening is de medewerker op de hoogte van alle vereiste kennis en vaardigheden welke de ARBOWet beschrijft. Een BHV-er is in staat om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden.

Tijdens de BHV opleiding in Drenthe wordt alle relevante en verplichte theorie behandeld. Ook wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen, zoals kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren met daarbij het gebruik van een AED. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn bedrijfshulpverleners op te leiden. Een BHV cursus in Drenthe is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Drenthe

De cursus inhoud van de BHV cursus in Drenthe zal niet heel anders zijn dan andere BHV cursussen elders. Dit omdat aan elke BHV cursus verplichte onderdelen bevat welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld zijn, geoefend en afgerond zijn met een goed examen, tijdens een BHV opleiding, mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

 

De Arbowet heeft eisen opgesteld aan wat een bedrijfshulpverlener moet weten en kunnen. Het volgen van een BHV opleiding in Drenthe is de juiste keuze voor werkgevers en werknemers, in Drenthe en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, reanimeren met ondersteuning van een AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddend handelen bij EHBO, brand en ontruiming.  

 

Volg een BHV cursus in Drenthe om de benodigde kennis op te doen en het aanleren van alle belangrijke BHV vaardigheden. Na het volgens van een BHV cursus in Drenthe is de cursist in staat om correct en snel te kunnen reageren en handelen in geval van noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus BHV in Drenthe worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede bedrijfshulpverleners.

 

BHV-ers zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-er weet wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Drenthe

BHV herhaling in Drenthe wordt op onze locatie elke maand meerdere malen georganiseerd. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Drenthe te volgen. In de ARBOWet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen en geoefend te houden.

BHV basis in Drenthe

De BHV basis wordt in Drenthe aangeboden. Deze BHV opleiding in Drenthe is speciaal voor medewerkers die bedrijfshulpverlener willen worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Drenthe is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd op onze locatie in Drenthe.

BHV locatie in Drenthe

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Drenthe’. Deze BHV cursus wordt gegeven in Drenthe voor de gehele regio, van Meppel tot Hoogeveen, van Coevorden, naar Emmen tot Assen. De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden alle BHV oefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde cursussen

Please verify the shortcode categorie3 tax={category slug}

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Stadhouders Molenweg 70A
7317 AW Apeldoorn
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venlo
VenloMeer informatie
Lees verder
Columbusweg 49
5928LA Venlo
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.