BHV-er worden? Dat kan door een BHV cursus in Groningen te volgen.

 

Haal het BHV certificaat, de BHV cursus duurt slechts een dag. Na het positief afronden van het theorie- en praktijkexamen is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening ben je op de hoogte van alle benodigde kennis om bij calamiteiten op te kunnen treden.

 

Tijdens de cursus BHV wordt alle relevante theorie behandeld en direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. In de Arbowet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV-er.

BHV cursus inhoud in Groningen

De cursus inhoud van de BHV cursus in Groningen komt overeen met andere BHV cursussen. Bij elke BHV cursus zijn er verplichte onderdelen welke een beginnend BHV-er moet leren. Als deze onderdelen zijn behandeld en positief zijn afgerond met een examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er zijn: het verlenen van eerste hulp, toepassen van de stabiele zijligging, uitvoeren van reanimatie met AED, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. De ARBOwet stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van een BHV-er. Het volgen van een BHV cursus in Groningen is de manier voor werknemers in Groningen en de regio om aan deze eisen te voldoen. Volg een BHV cursus in Groningen voor het vereiste kennisniveau en het aanleren van de vereiste vaardigheden.

 

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Groningen worden opgedaan, verzekeren cursisten ervan dat zij in geval van calamiteiten, ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties adequaat kunnen handelen.

 

De basiscursus behandelt alle benodigde onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners waar iedereen binnen het bedrijf op terug kunnen vallen. De gediplomeerde BHV-ers weten exact wat te doen in alle gevallen waarbij EHBO, andere vormen van hulpverlening, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Groningen

BHV herhaling in Groningen wordt meerdere malen per jaar gegeven. Er is altijd een geschikt moment te vinden om de BHV cursus in Groningen te volgen. BHV herhaling is verplicht om de opgedane kennis en vaardigheden op peil te houden.

BHV basis in Groningen

BHV herhaling in Groningen wordt verzorgd voor medewerkers die reeds in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat. De BHV basis wordt ook aangeboden. Deze BHV cursus in Groningen is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus.

BHV locatie in Groningen

Voor medewerkers die op zoek zijn naar een cursus voor BHV in de provincie Groningen, biedt de cursus BHV in Groningen uitkomst. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Groningen en de wijde regio. De cursus kan worden gevolgd op meerdere externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. Zo kunnen de theorie en de praktijkoefeningen direct op eigen locatie worden toegepast. Voor zowel de basiscursus als de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen.

Gerelateerde cursussen

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Stadhouders Molenweg 70A
7317 AW Apeldoorn
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venlo
VenloMeer informatie
Lees verder
Columbusweg 49
5928LA Venlo
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.