Bedrijfshulpverlener worden in Utrecht? Volg onze BHV cursus in Utrecht. In een dag het BHV certificaat halen op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? kom naar onze vestiging in Utrecht. Woon je in de regio Utrecht, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Utrecht. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag! Wanneer het theorie- en praktijkexamen positief zijn afgerond, is de cursist officieel bedrijfshulpverlener.

Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening is de cursist op de hoogte van alle vereiste kennis en vaardigheden om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden. Tijdens de BHV opleiding in Utrecht behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. Denk hierbij aan kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Utrecht is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Utrecht

De cursus inhoud van de BHV cursus in Utrecht zal te vergelijke zijn met andere BHV cursussen elders. Aan elke BHV cursus hangen verplichte onderdelen welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld zijn, geoefend en afgerond zijn met een goed examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

 

De ARBOwet stelt eisen aan wat een BHV-er moet weten en kunnen. Het volgen van een BHV opleiding in Utrecht is de juiste keuze voor werknemers, in Utrecht en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO, brand en ontruiming.  Volg een BHV cursus in Utrecht om de juiste kennis op te doen en het aanleren van belangrijke BHV vaardigheden.

 

Na het volgens van een BHV cursus in Utrecht is de cursist capabel om juist te kunnen handelen in geval van noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus in Utrecht worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers weten wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Utrecht

BHV herhaling in Utrecht wordt elke maand meerdere malen gegeven. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Utrecht te volgen. In de ARBOwet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen en geoefend te houden.

BHV basis in Utrecht

De BHV basis wordt in Utrecht aangeboden. Deze BHV opleiding in Utrecht is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Utrecht is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd in Utrecht.

BHV locatie in Utrecht

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Utrecht’. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Utrecht en de wijde regio Utrecht. Onze vestiging is gelegen vlakbij Houten, Nieuwegein, Bunnik.

 

De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden de theorie- en praktijkoefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde cursussen

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray