Volg onze BHV cursus in Gelderland en word bedrijfshulpverlener. Het BHV certificaat kan in een dag worden gehaald op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? Kom naar onze vestiging in Gelderland en volg de BHV opleiding. Woon je in de regio Gelderland, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Gelderland. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag!

 

In één dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandelt. Wanneer beide onderdelen zijn afgerond met een BHV examen is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Met een cursus bedrijfshulpverlening is de medewerker op de hoogte van alle kennis en vaardigheden, welke de ARBOWet stelt, om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden. Tijdens de BHV opleiding in Gelderland behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. Kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren met daarbij het gebruik van een AED zijn een aantal handeling die een BHV- er moet  beheersen.

 

In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Gelderland is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Gelderland

De inhoud van de BHV cursus in Flevoland zal niet veel verschillen van andere BHV cursus aanbieders. Dit omdat aan elke BHV cursus verplichte onderdelen zijn gekoppeld welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld, geoefend en afgerond zijn met een goed examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen. Na het positief afronden van de cursus BHV in Flevoland ontvangt de cursist het certificaat.

 

De ARBOWet stelt eisen aan wat een BHV-er moet weten en beheersen. Het volgen van een BHV opleiding in Flevoland is de juiste keuze voor werkgevers en werknemers, in Flevoland en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO, brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Flevoland om de juiste kennis op te doen over BHV en het aanleren van alle belangrijke BHV vaardigheden.

 

Na het volgens van een BHV cursus in Flevoland is de cursist in staat om correct en direct te kunnen reageren en handelen in geval van noodsituaties, bij (bedrijfs)ongevallen, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus BHV in Flevoland worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers beheersen de vaardighedden om te weten wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Gelderland

BHV herhaling in Flevoland word,t op onze ARBO centrum locatie in Flevoland, elke maand meerdere malen georganiseerd. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Flevoland in te plannen en te volgen. In de ARBOWet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen, te herhalen en geoefend te houden.

BHV basis in Gelderland

De BHV basis wordt in Flevoland aangeboden. Deze BHV opleiding in Flevoland is speciaal voor medewerkers die BHV-er willen worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Flevoland is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd op onze locatie in Flevoland.

BHV locatie in Gelderland

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Flevoland’. Deze BHV cursus wordt gegeven in Flevoland voor de gehele regio, van Nijmegen tot Apeldoorn, van Arnhem, naar Ede tot Barneveld. De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden alle BHV oefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde cursussen

Please verify the shortcode categorie3 tax={category slug}

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Stadhouders Molenweg 70A
7317 AW Apeldoorn
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venlo
VenloMeer informatie
Lees verder
Columbusweg 49
5928LA Venlo
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.