BHV basiscursus

Een bedrijfshulpverlener, ook wel BHV-er genoemd, is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en speelt een belangrijke rol tijdens een evacuatie. De werkgever is verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en er moet altijd een bedrijfshulpverlener in het bedrijf aanwezig zijn. Bij ARBO centrum behaal je binnen één dag je BHV certificaat. 

BHV basiscursus

Een goede bedrijfshulpverlening is van groot belang voor jouw medewerkers, klanten en organisatie. Bij calamiteiten beperken zij de schade aan de organisatie. Een bedrijfshulpverlener kan voorkomen dat er slachtoffers vallen en maakt daarnaast snelle werkhervatting mogelijk.

 

Het aantal bedrijfshulpverleners dat verplicht is staat niet vast, maar het is wel verplicht dat er een BHV’er moet zijn vanaf 1 medewerker. Vaak zorg je er dan voor dat er minstens twee medewerkers zijn opgeleid. Zo is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig. 

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Als werkgever ben je verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat bij gevaarlijke situaties zoals brand of letsel, jouw medewerkers zijn voorbereid. Bedrijfshulpverleners wordt gedurende deze BHV cursus geleerd hoe ze:

 


Wij maken altijd gebruik van fluorvrij blusschuim tijdens onze BHV cursussen. Dit is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Iets wat wij erg belangrijk vinden. 

De BHV basiscursus begint om 08:30 tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Lunch zit inbegrepen.

BHV basiscursus

245,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?