Alle BHV cursus

BHV herhalingscursus

Dagdeel cursus

Eendaagse BHV herhalingscursus bij ARBO opleidingscentrum

De wetten en regels met betrekking tot noodhulp, zoals brandbestrijding of eerste hulp, wijzigen regelmatig. Daarnaast is het erg belangrijk dat je de vaardigheden blijft beheersen. We hopen natuurlijk dat je het in de praktijk zo min mogelijk gebruikt, maar hoe minder vaak je het nodig hebt, hoe sneller de kennis naar de achtergrond verdwijnt. Je BVH certificaat is slechts één jaar geldig. Het is belangrijk dat je je op tijd inschrijft voor de herhalingscursus als je je certificaat wilt verlengen, anders moet je opnieuw de basiscursus volgen. Tijdens de herhalingscursus frissen we in één dag je kennis op en word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Inhoud van de herhalingscursus

Tijdens de herhalingscursus wordt onder andere aandacht besteed aan:

Uiteraard wordt tijdens de BHV herhalingscursus rekening gehouden met de laatste wijzigingen van wetgeving en protocollen, zoals:

Heb je vragen over de BHV herhalingscursus van ARBO opleidingscentrum? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies.