Drie manieren om veilig het nieuwe jaar in te gaan

Veiligheid verdient altijd de hoogste aandacht. Ook dit jaar weer. Wat kun jij nu doen om de veiligheid komend jaar in het bedrijf nog verder te vergroten? Dit zijn drie manieren om veilig het nieuwe jaar in te gaan.

Scroll om verder te lezen >>

Advies van ARBO centrum?

Investeer in een nieuwe cursus

Men zegt wel eens: kennis is macht. In dit geval is kennis altijd extra veiligheid. Bekijk eens het cursusaanbod van ARBO centrum. Investeer in een nieuwe cursus voor medewerkers. Er zijn zeer veel verschillende cursussen waarbij medewerkers officiële certificaten kunnen behalen en waardevolle kennis opdoen om veilig te kunnen werken. Cursussen kunnen worden verzorgd in onze locaties, maar ook in-company. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je veiligheidsvoorzieningen en -producten controleren

Wanneer was de laatste keer dat je alle veiligheidsvoorzieningen en -producten in het pand en het bedrijf hebt laten controleren? Misschien doe je dit periodiek. Als het goed is doe je dat periodiek. Maar in de praktijk schiet dat er nog wel eens bij in. Controle van veiligheidsvoorzieningen en veiligheidsmiddelen is ontzettend belangrijk om deze goed te laten werken.

Zo zorg je ervoor dat je er op het moment dat je er behoefte aan hebt op kunt vertrouwen. Denk bijvoorbeeld eens aan het controleren van EHBO koffers, het controleren van brandblussers en het controleren van je AED’s. ARBO centrum is je hierbij graag van dienst.

Laat je veiligheidsplannen en -documenten controleren door een expert

Als het goed is zijn er in het bedrijf diverse veiligheidsplannen en veiligheidsdocumenten aanwezig. Heb je deze onlangs nog wel eens laten doorlichten door een expert? Vaak zien wij dat plannen dateren van vele jaren geleden. In de tussentijd is er veel veranderd in het bedrijf. Een uitstekende manier om veilig het nieuwe jaar in te gaan is om je veiligheidsplannen en documenten te laten controleren door een expert. Onze specialisten kunnen jouw plannen controleren, aanvullen, en verbeteren. Uiteraard kan er ook gezorgd worden voor ondersteunende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van ontruimingsoefeningen.

Gerelateerde producten

Brandblusser schuim 6 liter

Brandblusser

Rookmelder Smartwares RM218

Rookmelders

Noodverlichting

EHBO koffer - Oranje Kruis

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?