Alle Op hoogte

Veilig werken met rolsteigers

Dagdeel cursus

Binnen één dag je rolsteigercertificaat halen

Vereist jouw beroep dat je regelmatig – of misschien wel dagelijks – met een rolsteiger werkt? Dan is het tijd om jouw rolsteigercertificaat te halen. Een rolsteiger is een steiger op wielen die ingezet kan worden bij het werken op hoogte. De montage en verankering van de rolsteiger moet natuurlijk op een veilige manier gebeuren. Tijdens onze eendaagse opleiding leer je alles wat je over de rolsteiger moet weten en creëer je een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s.

Landelijk erkende opleiding voor de rolsteiger

Bij ons kun je al binnen één dag je certificaat halen. De cursusdag begint met een theoriegedeelte, waarin je kennismaakt met de rolsteiger en zijn eigenschappen en de risico’s leert kennen die het werktuig met zich meebrengt. Daarna ga je met de rolsteiger aan de slag om de geleerde kennis direct in praktijk te brengen. Dit alles doe je onder het toeziend oog van onze gecertificeerde instructeurs. Wanneer je de cursusdag succesvol doorloopt, ontvang je aan het einde van de dag je certificaat.

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Je vindt onze vestigingen door heel Nederland. De kans is dus groot dat we ook bij jou in de buurt te vinden zijn. Dat maakt het voor jou en je collega’s makkelijk om de opleiding bij ons op locatie te komen volgen. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen om de training te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de incompany training.

Aan de slag met je rolsteigercertificaat

Wil je meer weten over hoe je je rolsteigercertificaat kunt halen? Stel je vraag dan in ons contactformulier of start een chat met een van onze medewerkers op de website. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. In onze last minute kalender zie je welke opleidingsdata nog beschikbaar zijn bij jou in de buurt.