Het nut van een groepstraining

Je kunt Arbo-gerelateerde opleidingen op veel verschillende manieren volgen. In veel bedrijven zie je dat medewerkers op individuele basis een cursus volgen. Maar is dit wel de beste manier? Kun je niet beter kiezen voor een groepstraining waar dit mogelijk is? Het nut van een groepstraining is overduidelijk. Denk maar eens aan de onderstaande voordelen.

Scroll om verder te lezen >>

Groepstraining volgen?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Kwaliteitswaarborg

Eén opleider en cursisten die allemaal op hetzelfde moment dezelfde opleiding volgen van dezelfde docent: mits je kiest voor de juiste partij, is dit een uitstekende kwaliteitswaarborg. De cursussen van ARBO centrum worden gemiddeld met een 9 beoordeeld. Je weet dus zeker dat je bij ons een uitstekende opleiding krijgt. Meer dan 95% van alle cursisten slaagt direct. Je hebt de zekerheid dat alle medewerkers een cursus hebben gevolgd bij een gerenommeerde opleider, onder leiding van een ervaren docent.

Iedereen op één plek

Bedrijven met veel medewerkers weten ongetwijfeld wat een gedoe het kan zijn om meerdere medewerkers cursussen te laten volgen. Wanneer dit op individuele basis gebeurt, in elk geval. Kies daarom voor een groepstraining.

 Je hoeft maar één datum en één locatie vast te leggen. Dat scheelt een hoop logistiek gedoe. Bovendien weet je dat er dan maar één moment is waarop medewerkers tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Werken met de eigen middelen

Een groepstraining kan gegeven worden op één van de locaties van ARBO centrum, maar ook in het eigen bedrijf. Kies je voor dat laatste, dan profiteer je van nog meer voordelen. Zo is het in het eigen bedrijf natuurlijk mogelijk om nóg meer maatwerk te hanteren. Ook kan er gewerkt worden met de eigen middelen en voertuigen. Onze instructeurs streven er altijd naar om zo praktijkgericht mogelijk te werken. Wat is er dan beter dan alle geleerde theorie in de praktijk te brengen in de omgeving en met de voertuigen waarmee je dagelijks werkt? Neem contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?