Vandaag maken wij bekend dat Brandpreventie.com uit Lelystad, gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen, door ARBO centrum overgenomen is.
Brandpreventie maakt sinds 1 januari 2020 onderdeel uit van de ARBO centrum. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gepositioneerd als de meest gespecialiseerde voorloper op het gebied van veiligheidsoplossingen. Foort van den Donker 65 jaar, oprichter van Brandpreventie.com ziet in ARBO centrum veel potentie om door te groeien in de huidige markt. Hierbij gaan nieuwe diensten als veiligheidsadvies en inventarisatie voor brandbeveiliging een belangrijke rol spelen. Foort van den Donker is bij ARBO centrum in dienst getreden en zal zich voornamelijk bezig houden met het maken van ontruimingsplannen, brand oefeningen en het geven van cursussen.

 

John van Haren, CEO ARBO centrum: “In de afgelopen 5 jaar is ARBO centrum opgebouwd tot een bedrijf dat staat voor een zeer hoog kwaliteitsniveau, veel groeipotentieel en bovenal een gepassioneerd team. ARBO centrum is de juiste partij om Brandpreventie.com naar het volgende niveau te tillen.” 

 

Keuren van blusmiddelen, AED’s & EHBO-koffers

 

✔ Keuren van brandblusmiddelen
✔ Keuren van EHBO-koffers
✔ Keuren van AED apparaten
✔ Wij komen langs op locatie

Bericht delen:

Verder lezen?