Alle BHV & AED cursus

BHV groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Eendaagse BHV groepstraining van ARBO centrum

Als werkgever ben je verplicht bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat werknemers in geval van gevaarlijke situaties goed zijn voorbereid. Je kunt de BHV cursussen van ARBO centrum volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland, maar het is ook mogelijk om een incompany cursus te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om een groepstraining te geven aan het hele team.

Voorwaarden voor een incompany BHV cursus

Voor het volgen van een incompany training dient de bedrijfslocatie te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat je beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Wil je meer weten over de voorwaarden voor een incompany BHV cursus? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aan een incompany training kunnen maximaal 12 personen deelnemen bij 1 examinator op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs. Zo makkelijk kan het zijn! 

Meer informatie over de BHV groepstraining

Heb je een vraag over de BHV groepstraining van ARBO centrum of wil je meer weten over een van onze andere cursussen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier op onze website.