EPT certificaat kosten

EPT  staat voor “elektrische pallettruck”. Een elektrische pallettruck wordt gebruikt om goederen te verplaatsen in magazijnen. Hoewel het een relatief klein voertuig is, is het toch een bedrijfsvoertuig waarvoor werkgevers in de regel een certificaat eisen.

De EPT is de elektrische variant van de handpallettruck. Door de elektrische aandrijving is de EPT gemakkelijk te bedienen en heeft maar weinig duw- en trekkracht nodig. Wil jij gaan werken met een elektrische pallettruck. Dan heb je het EPT certificaat nodig. Dit certificaat behaal je door het volgen van de cursus EPT. De cursus EPT is een eendaagse cursus en kost € 295,00 excl. BTW.

Wat leer je tijdens de cursus EPT?

In de EPT basiscursus leer je alles wat je moet weten om de elektrische pallettruck veilig te bedienen. Heb je de cursus succesvol afgerond? Dan ontvang je het EPT certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Ja kunt ervoor kiezen om de EPT basiscursus te volgen op een van onze trainingslocaties, maar een incompany training behoort zeker tot de mogelijkheden. Makkelijk als je met het hele team de cursus wilt volgen.

Wil je weten wat een incompany training kost? Neem dan contact met ons op. We rekenen het graag voor je uit.

Liever een cursus in het Spaans volgen? Dat kan. Dit kost wat tijd aan voorbereiding, dus laat het ons op tijd weten. Wil je weten wat de cursus en het examen kosten in het Spaans? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Herhalingscursus

Heb je de cursus met goed gevolg afgerond? Dan ontvang je van ons een certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Na vijf jaar moet je dus op herhaling. Tijdens de EPT herhalingscursus fris je je kennis weer op en laat je zien dat jij nog steeds in staat bent de EPT veilig en verantwoord te bedienen. De herhalingscursus kost € 225,00 excl. BTW.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Waarom een EPT certificaat?

Waarom een EPT certificaat? EPT  staat voor “elektrische pallettruck”. Sommige mensen gebruiken ook wel de term elektrische pompwagen. Een elektrische pallettruck wordt, net als de

Lees verder »

Wat is een EPT?

Wat is een EPT? Een EPT is een elektrische pallettruck. Een EPT is een bedrijfsvoertuig dat veelvuldig wordt gebruikt in de transport & logistiek en

Lees verder »

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.