De voordelen van een BHV proefexamen

Je BHV certificaat kun je alleen behalen door een BHV examen af te leggen. Je kunt je hier onder andere op voorbereiden door een BHV proefexamen te doen. Wat zijn de voordelen hiervan? Je leest er hier over.

Scroll om verder te lezen >>

BHV herhalingscursus volgen?

Een goede test van je kennis

Een BHV proefexamen doen is de beste manier om te kijken of je klaar bent voor het officiële examen. Het is namelijk een goede test van je kennis. Bij een BHV proefexamen worden theorie en praktijk getest op een niveau dat perfect vergelijkbaar is met dat van het officiële examen. Slaag je voor je BHV proefexamen, dan kun je met vertrouwen naar het officiële examen uitkijken.

Het helpt bij eventuele zenuwen

Voor veel mensen is en blijft examen doen nogal spannend. Een BHV proefexamen maken kan je helpen om je zenuwen onder bedwang te krijgen. Door een proefexamen te doen weet je op het officiële examen beter wat je kunt verwachten. Voor sommige mensen is niet het gebrek aan kennis of voorbereiding hun grootste tegenstander, maar de zenuwen. Het kan zo zijn dat je niet optimaal presteert onder druk. Wanneer je een proefexamen hebt gemaakt zullen bij het officiële examen de ergste zenuwen waarschijnlijk verdwijnen.

De kans om aan bepaalde onderdelen nog extra aandacht te besteden

Vaak kom je er wanneer je getest wordt pas achter waar jouw aandachtspunten zitten. Een BHV proefexamen geeft je een uitstekend inzicht in je kennis en capaciteiten. Na het examen heb je de mogelijkheid om aan bepaalde stof extra aandacht te besteden of om bepaalde handelingen nog te oefenen.

Kies voor een cursus inclusief proefexamen

Wil jij je perfect voorbereiden op je BHV examen? Kies dan voor een BHV cursus van ARBO centrum. Hierin doe je niet alleen een proefexamen; je krijgt alle stof ook gedoceerd van een ervaren docent. Onze cursisten behalen een slagingspercentage van meer dan 95%. Dat zegt natuurlijk genoeg.

Gerelateerde producten

EHBO koffer - Oranje Kruis

Salvequick pleisterdispenser

Verbanddoos B basic voor bedrijven

BHV hesje in het geel

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?