De voordelen van alcoholdoekjes op het kantoor

Je wilt werken in een schone omgeving. Dat is niet alleen wenselijk, maar ook belangrijk. Als er namelijk iets is dat de afgelopen tijd maar weer eens is aangetoond (denk aan de Corona pandemie), dan is het wel dat goede hygiëne een hoop ellende kan voorkomen. En laat een kantoor nu net zo’n omgeving zijn waarin hygiëne zeker niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom heeft het voordelen om alcoholdoekjes op kantoor te hebben.

Alcholdoekjes

Scroll om verder te lezen

BHV cursus volgen?

Alcoholdoekjes op kantoor? Is het dan echt zo erg?

Je denkt misschien: is het nu echt nodig om alcoholdoekjes op kantoor te hebben? Nou, dit kent alleen maar voordelen. Ten eerste: vrijwel elk kantoor kan echt wel wat extra schoonmaak gebruiken. Niet om de schoonmakers tekort te doen, maar er wordt gewerkt Veel gewerkt.. Er worden verschillende oppervlakken aangeraakt, er zijn vaak veel mensen, er wordt gegeten… Je zult verbaasd zijn hoeveel onhygiënische plekken je op een gemiddeld kantoor tegenkomt.

Wat zijn dan de voordelen van alcoholdoekjes op kantoor?

Alcoholdoekjes op kantoor hebben, heeft enkele belangrijke voordelen. Allereerst is er de prijs. Zeker wanneer je bedenkt hoeveel doekjes je voor een zacht prijsje in huis haalt, is dit een ideale manier om op veel plekken extra schoonmaakmiddelen neer te zetten.

Alcoholdoekjes zijn handig in gebruik. Je kunt ze namelijk gebruiken om vrijwel alles te reinigen. Je eigen handen, bijvoorbeeld, maar ook tal van oppervlakken. Even een doekje over je bureau of toetsenbord voordat je begint: dat is een prima manier om in een handomdraai te zorgen voor meer hygiëne. Bovendien mag alcohol op de meeste oppervlakken gebruikt worden. Dat geldt niet voor alle schoonmaakmiddelen.

 

Alcoholdoekjes op kantoor zijn ook handig omdat zij geen residu achterlaten. Dat maakt ze ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de keuken, kantine of pantry. Wanneer je een oppervlak schoonmaakt met een alcoholdoekje droogt dit snel. Niet alleen dat: er blijft ook geen geur en smaak achter. Wel zo fijn voor bijvoorbeeld gebruik op een aanrechtblad.

Bestel jouw alcoholdoekjes in de webshop

Wil je ook alcoholdoekjes op kantoor hebben? Natuurlijk! Bestel ze direct in de webshop van ARBO centrum en zorg overal op kantoor voor een (nog) schonere werkomgeving

Gerelateerde producten

HEKA alcoholdoekjes

EHBO koffer - Oranje Kruis

Salvequick pleisterdispenser

Verbanddoos B basic voor bedrijven

Meer blogs?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?