5 Redenen om een verbanddoos thuis te hebben

Heb jij een verbanddoos thuis? Bij veel mensen slaat bij deze vraag de twijfel toe. Er ligt er ergens vast nog wel eentje, toch? Of misschien is het antwoord gewoon nee. Is het antwoord ja, dan is dat mooi. Zorg er dan voor dat je weet waar hij ligt, dat de inhoud nog goed en volledig is en dat je hem snel kunt pakken indien nodig. Voor iedereen die nog geen verbanddoos thuis heeft, zijn dit 5 redenen om een verbanddoos thuis te hebben.

Waarom een verbanddoos thuis

Scroll om vertellen te lezen

BHV cursus volgen?

Hij kan gewoon hard nodig zijn

De duidelijkste reden om een verbanddoos thuis te hebben, is toch gewoon omdat je deze misschien keihard nodig hebt? De meeste mensen die geen verbanddoos thuis hebben, hebben bijvoorbeeld wel pleisters. Maar ja: daar kom je er op een gegeven moment natuurlijk ook niet meer mee. Je hoopt dat het nooit gebeurt, maar iemand in huis kan natuurlijk een serieuze wond oplopen, of op een andere manier (ernstig) letsel oplopen. Dan wil je toch optimale hulp kunnen bieden? In een verbanddoos zitten de artikelen die je daarvoor nodig hebt.

Het is niet duur

Kijk eens in onze webshop: verbanddozen zijn niet duur. Zeker wanneer je beseft wat je hiervoor krijgt. De meeste artikelen in de verbanddoos zijn langere tijd houdbaar. Je doet een schappelijke eenmalige aanschaf waar je vele jaren van profiteert, en waarvoor je dankbaar bent op het moment dat je ‘m nodig hebt.

Een gevoel van zekerheid

Veiligheid geeft een goed gevoel, toch? Het voelt toch een stuk beter wanneer je weet dat je een rookmelder hebt, of een brandblusser? Hetzelfde geldt voor een verbanddoos. Alleen al de wetenschap dát je een verbanddoos hebt, zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel dingen in en om het huis kunt doen.

Simpele statistiek

Een goede reden om een verbanddoos thuis te hebben, is simpele statistiek. Wist je dat de meeste ongevallen in de thuissituatie plaatsvinden? Dus in huis en in de tuin. Met een verbanddoos in huis zorg je dus voor bescherming op de plek waar je deze het hardst nodig hebt.

Denk aan je gasten

Natuurlijk schaf je een verbanddoos voor thuis primair voor je eigen gezin aan. Maar denk ook aan je gasten. Vrienden of familie die op bezoek zijn, kunnen zich ook verwonden, een kwetsuur oplopen of betrokken raken bij een ongeval. Ook hen wil je dan de best mogelijke hulp kunnen bieden.

 

Twijfel dus niet en schaf een geschikte verbanddoos aan in de webshop. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde producten


EHBO koffers

Veiligheidshesjes BHV

Brandpreventie pakketten

Rookmelder Smartwares RM218

Rookmelders

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?