3 redenen om voor het logistiek pakket te kiezen

Worden in jouw organisatie meerdere voertuigen voor logistieke doeleinden gebruikt? Dan ben je verplicht om medewerkers goed op te laten leiden voor het besturen van deze voertuigen. Dat kun je doen door hen individuele cursussen te laten volgen, maar je kunt ook kiezen voor een logistiek pakket van ARBO centrum. Dit biedt je enkele belangrijke voordelen. Hierbij 3 redenen om voor het logistiek pakket te kiezen.

Scroll om verder te lezen >>

Wil je ook een logistiek cursus volgen?

Meerdere cursussen aangeboden op maat

Kies je voor het logistiek pakket van ARBO centrum, dan bieden wij je maatwerk. Het logistiek pakket kan bestaan uit diverse cursussen. Denk aan de heftruck, reachtruck, stapelaar en de EPT. Wellicht zijn al deze cursussen van toepassing op de organisatie, misschien enkele of misschien hebben diverse medewerkers wel behoefte aan een specifiek pakket. Alles is mogelijk.

Dé manier om direct meerdere medewerkers op te leiden

Kiezen voor een logistiek pakket is dé manier om direct meerdere medewerkers op te leiden. Waarom? De cursussen kunnen niet alleen gegeven worden op een locatie van ARBO centrum in de buurt, maar ook incompany. Zeker wanneer het gaat om een grotere groep medewerkers is dit de ideale oplossing. 

Je hoeft niet te puzzelen om verschillende cursussen op elkaar aan te laten sluiten of je in allerlei bochten te wringen om mensen op dezelfde plek en tijd aanwezig te laten zijn. Kies je voor een incompany cursus, dan kan iedereen gewoon naar het eigen werk komen.

De kwaliteit van een erkende opleider

Wanneer je meerdere medewerkers op dient te leiden voor diverse voertuigen en logistieke taken, is kwaliteit natuurlijk van essentieel belang. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers op hetzelfde niveau worden opgeleid? Kies voor de kwaliteit van een erkende opleider. ARBO centrum scoort een gemiddelde klanttevredenheid van 9 en kent een slagingspercentage van meer dan 95%. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Gerelateerde producten

Veiligheidshelm

Veiligheidsschoenen

Werkhandschoenen

Veiligheidshesje

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?