3 Redenen om een beheerder brandmeldinstallatie cursus te doen

Op het gebied van brandveiligheid gelden er binnen bedrijven nogal wat verplichtingen. Zo dien je als bedrijf niet alleen te zorgen voor goede brandblusmiddelen, maar ook voor een brandmeldinstallatie. Zo’n installatie moet natuurlijk beheerd worden. Dat mag echter niet iedereen zomaar doen: de beheerder brandmeldinstallatie is hiervoor verantwoordelijk. Lijkt dit jou wat? Dan hebben wij hier 3 redenen om een beheerder brandmeldinstallatie cursus te doen.

Scroll om verder te lezen >>

Volg de cursus beheerder brandmeldinstallatie!

De voornaamste reden om een beheerder brandmeldinstallatie cursus te doen

De voornaamste reden om een beheerder brandmeldinstallatie cursus te doen, is simpelweg omdat het volgen van deze cursus en het behalen van het BBMI-certificaat verplicht is. Wil je beheerder brandmeldinstallatie worden binnen jouw bedrijf, dan zul je deze route moeten volgen. Dat is natuurlijk logisch, want het is niet zomaar een taak. Je draagt veel verantwoordelijkheid en werkt met complexe technische systemen en strikte procedures. Het geeft echter een geweldige voldoening en je bent op het gebied van veiligheid onmisbaar.

Ontwikkeling en waardering

Hoe fijn is het om je te blijven ontwikkelen? In je werk, maar ook met zaken daar omheen. Ben jij iemand die graag een impact maakt in het bedrijf? Waarom zou je dan geen beheerder brandmeldinstallatie cursus overwegen? 

Dit is een fantastische extra manier om je in te zetten voor het bedrijf. Je ontwikkelt waardevolle nieuwe kennis en vaardigheden en zult zeker gewaardeerd worden in het bedrijf en door je collega’s.

Nooit verkeerd voor je CV

Je hebt misschien wel bepaalde doelen en ambities in je carrière. Iedereen weet dat het dan goed is om te zorgen voor onderscheidend vermogen. Een cursus beheerder brandmeldinstallatie is nooit verkeerd voor je CV. Je laat hiermee zien dat je bereid bent om een extra bijdrage te leveren aan het bedrijf. Het bewijst dat je iemand bent die een extra stap zet (zonder hier direct extra geld voor te verwachten), verantwoordelijkheid neemt en oog heeft voor het welzijn van collega’s. Met andere woorden: een medewerker die werkgevers maar wat graag in het bedrijf hebben.

Gerelateerde producten

Rookmelder Smartwares RM218

Rookmelders

Brandblusser schuim 6 liter

Brandblusser

Noodverlichting

Brandpreventie pakketten

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?