VCA cursus kosten

Er zijn diverse manieren om je voor te bereiden op je VCA examen. Het volgen van een VCA cursus is absoluut de beste voorbereiding. Je leert dan namelijk alles wat je moet weten van een ervaren docent. Bovendien krijg je de gelegenheid om vragen te stellen, te herhalen en te oefenen met proefexamens. Daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Ben jij benieuwd naar de VCA cursus kosten? Lees dan verder. Natuurlijk betaal je voor een VCA cursus meer dan voor het doen van examen alleen. Maar de cursus biedt je heel wat voordelen. Bovendien is het ook goed om de kosten in perspectief te zijn. We leggen uit waarom.

Wat kost een VCA cursus?

Om direct met de deur in huis te vallen: een VCA cursus kost 245 euro exclusief BTW per persoon. Wat krijg je daarvoor? In elk geval een hoop zekerheid en de garantie van een perfecte voorbereiding. Meer dan 95% van de cursisten slaagt in één keer voor hun VCA. Op de cursusdag word je optimaal voorbereid door een ervaren docent. Nadat alle benodigde kennis behandeld is, doe je meteen examen. De kosten voor het doen van examen, je certificaat en bijbehorende Arbopas zijn bij de prijs inbegrepen.

De kosten in perspectief

Doe je alleen VCA examen, dan betaal je 75 euro exclusief BTW. Maar wat als je niet slaagt? Elke keer dat je opnieuw examen moet doen, moet je weer de volle mep betalen. In een gunstig scenario is alleen het doen van je VCA examen dus voordeliger. In de praktijk kan het echter tegenvallen.

Een prima tussenweg is een voorbereiding met een VCA e-learning cursus. Hiermee kun je in je eigen tijd leren en voorbereiden. Een VCA cursus biedt je echter de meeste zekerheid. Dat maakt de VCA cursus kosten absoluut de moeite waard. Het is een leerzame, interessante ervaring en perfecte voorbereiding op je VCA examen.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

VCA verbodsborden

VCA verbodsborden VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers”. VCA verbodsborden worden gebruikt in situaties en bij bedrijven waar de VCA regels gelden

Lees verder »