VCA basis e-learning

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. Daarom bieden we diverse cursussen aan waarmee je de veiligheid op de werkvloer kunt vergroten. Het behalen van het VCA diploma behoort tot de mogelijkheden. Je kunt deze cursus volgen op een van onze locaties door Nederland of incompany, waarbij onze instructeurs langskomen op jouw locatie. Het is ook mogelijk om via ARBO centrum een e-learning programma te volgen. Op deze manier kun je vanuit huis voorbereiden op het examen.

VCA basis e-learning

Goed voorbereid jouw cursus en/of examen in

Met het VCA e-learning programma leer je in je eigen tempo de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Wanneer je de online voorbereiding goed hebt afgesloten kun je een cursus en/of een examen inplannen (het examen is niet bij de prijs van de e-learning inbegrepen).
Wanneer je voor het officiële examen slaagt, ontvang je binnen enkele dagen van ons je VCA diploma. Deze versturen wij in de vorm van een (digitaal) pasje, toe. Het doel van de VCA cursussen bij ARBO centrum is het vergroten van de bewustwording en kennis van veilig werken voor alle medewerkers binnen een bedrijf, zowel met als zonder leidinggevende functie. 

 

Vanaf het moment van aanschaffen is de e-learning 1 jaar te gebruiken. 

Direct van start met VCA e-learning

Het belangrijkste voordeel van het VCA e-learning programma is dat je je theorie kunt leren wanneer dit jou uitkomt. Bereid je voor op je examen op jouw eigen tempo. Zodra je je voor het e-learning programma hebt ingeschreven ontvang je, per mail, een link waarmee je de e-learning kunt starten. Je bepaalt zelf hoe lang, waar en wanneer je de cursus doorloopt. Het programma bestaat alleen uit e-learning. Wanneer je de e-learning goed hebt doorlopen kan je via onze website zelf een VCA-examen inplannen om het VCA-certificaat te behalen.

VCA basis e-learning

65,- excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een VCA groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de VCA cursus bij ARBO centrum volgen?