Salaris verreiker machinist

Overweeg jij om verreiker machinist te worden? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar het salaris van een verreiker machinist. Een baan moet leuk en uitdagend zijn, maar er moet natuurlijk ook brood op de plank komen. Dus wat verdien je eigenlijk als machinist van een verreiker? Je concrete verdiensten zijn natuurlijk van een aantal factoren afhankelijk. Het bedrijf waarin je werkt, je leeftijd en ervaring, eventuele extra competenties of een leidinggevende functie…. Het exacte salaris laat zich dus niet voorspellen, maar wij kunnen wel kijken naar de gemiddelden.

Dit is het gemiddelde salaris van een verreiker machinist

Er wordt geen documentatie bijgehouden waaruit heel duidelijk blijkt wat het gemiddelde salaris van een verreiker machinist is. Uit de praktijk blijkt echter dat het salaris behoorlijk kan verschillen. Gemiddeld ligt het salaris van een verreiker machinist ongeveer op 2300 euro bruto per maand, kijkend naar de verschillende gegevens die beschikbaar zijn.

 

Een startende machinist zal echter minder verdienen. Het is dus wel goed om te weten dat je niet direct tegen een salarisplafond aanloopt. Sterker nog: machinisten met ruime ervaring kunnen zo’n 2750 euro bruto per maand verdienen en soms nog wel meer, bijvoorbeeld wanneer zij ook leiding geven of op onregelmatige uren werken. Houd er ook rekening mee dat verschillende bedrijven ook verschillende salarissen kunnen hanteren.

Hoe word je verreiker machinist?

Om als verreiker machinist te kunnen werken, dien je allereerst je verreiker certificaat ge behalen. Zonder certificaat mag je niet werken op een verreiker. Je dient namelijk aan wettelijke eisen te voldoen. Dit houdt onder andere in dat je kennis moet hebben van risico’s en veiligheid en moet kunnen aantonen dat je deze risico’s kunt beheersen.

 

ARBO centrum verzorgt een eendaagse verreiker cursus waarmee jij het benodigde certificaat kunt behalen. Dit kan vrijwel altijd op een locatie bij jou in de buurt. Schrijf je daarom nu in, zodat je binnenkort al kunt solliciteren naar een aantrekkelijk functie.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.