Wat zijn de kosten van een verreiker cursus?

Wil jij een verreiker mogen besturen? Dan dien je in het bezit te zijn van een geldig verreiker certificaat. Dit certificaat kun je behalen door een cursus te volgen. Maar wat zijn de kosten van een verreiker cursus? En wat komt hier allemaal bij kijken?

Dit zijn de kosten van een verreiker cursus

Een verreiker cursus kost € 245,- Dit geldt zowel voor de basiscursus (veilig werken met de verreiker) als voor de herhalingscursus. Een herhalingscursus is nodig om de geldigheid van je certificaat te verlengen. Het verreiker certificaat is vijf jaar geldig. Dreigt het certificaat te verlopen, dan zul je op tijd een herhalingscursus moeten volgen. Slaag je opnieuw voor deze cursus, dan wordt de geldigheid van de certificaat met vijf jaar verlengd.

Wat leer je op de cursus?

De verreiker cursus is een eendaagse cursus, bestaande uit een deel theorie en een deel praktijk. Tijdens het theoriegedeelte worden richtlijnen, wet en regelgeving omtrent het veilig werken met de verreiker doorgenomen. Ook wordt er aandacht besteedt aan het dagelijks, wekelijks en maandelijks onderhouden van de machine. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een examen en daarna wordt de cursus vervolgd met het praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte worden de vaardigheden onder begeleiding van een deskundige instructeur geoefend.

De kosten van een groepstraining

De kosten van een verreiker cursus bedragen dus 245 euro exclusief BTW per persoon. De kosten van het doen van examen zijn hierbij inbegrepen. Het is ook mogelijk om een groepstraining te organiseren. De prijs voor een groepstraining is altijd op aanvraag en op maat.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou