Heftruck certificaat kosten

Wat zijn de kosten van een heftruck certificaat? De heftruck certificaat kosten vallen echt wel mee: een heftruck cursus is al te volgen vanaf 225 euro. De kosten van een heftruck certificaat zijn afhankelijk van het soort cursus dat je gaat volgen.

 

We geven je hieronder een overzicht van de kosten van alle heftruck cursussen. Te beginnen met de standaard heftruck cursussen. Alle kosten zijn exclusief BTW.

 

 • De heftruck basiscursus:
  • De heftruck basiscursus is voor iedereen die nog geen heftruck certificaat heeft of nog geen ervaring heeft het besturen van een heftruck, deze heftruck cursus kost € 295,00.
  • Liever een cursus volgen op zaterdag? Dat kan. De cursus kost dan € 345,00.
  • Een cursus volgen in het Engels? Dat is zeker mogelijk. De cursus kost € 345,00.
  • Het is ook mogelijk een groepstraining te doen. Makkelijk met je hele team. De kosten van de groepstraining hangen dan af van het aantal cursisten.

 

 • De heftruck herhalingscursus:
  • De heftruck herhalingscursus is een opfriscursus, geschikt voor mensen met een heftruck certificaat dat ouder is dan 5 jaar. Na het voltooien van de herhalingscursus mag je wederom vijf jaar een heftruck besturen. De herhalingscursus kost € 225,00.

Liever meerdere certificaten halen op één dag?

Breid je cursus dan uit met een reachtruck cursuselektrische pallettruck cursus of stapelaar cursus. Er zijn drie varianten.

De heftruck en reachtruck basiscursus
Leer de heftruck te besturen op één dag. Tijdens deze cursusdag leer je alles wat je nodig hebt voor het behalen van zowel het heftruck als reachtruck certificaat. De basiscursus is geschikt voor personen met weinig tot geen ervaring en voor bestuurders van wie het certificaat langer dan drie maanden is verlopen.

 

De combinatiecursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, waarin je alles leert over het werktuig en kost € 395,00.

 

De heftruck en reachtruck herhalingscursus
Heb je beide certificaten op één dag gehaald? Dan kan je deze ook tegelijkertijd herhalen. Bij de herhalingscursus ligt de nadruk vooral op het theoretisch deel. Deze cursus kost € 275,00.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou