Download de gratis whitepaper

Whitepaper: Veilig werken met de heftruck

Oorzaken, preventie en procedures

Whitepaper

Veilig werken met de heftruck

Het veilig gebruik van heftrucks op de werkvloer is van vitaal belang voor zowel werknemers als werkgevers. Heftruckongevallen kunnen ernstige gevolgen hebben, variërend van financiële schade voor het bedrijf tot letsel of verlies van levens. In deze whitepaper onderzoeken we de belangrijkste oorzaken van bedrijfsongevallen met heftrucks en hoe deze het beste kunnen worden voorkomen. We beantwoorden ook cruciale vragen met betrekking tot heftruckveiligheid en bieden inzicht in de procedures in het geval van een ongeval. Benieuwd? Download deze dan snel!

Hierom kies je voor ARBO centrum

Download de gratis whitepaper

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in
Checklist VCA

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.