Inschrijven voor een heftruck cursus? Dit zijn de opties

Wil jij je inschrijven voor een heftruck cursus? Eenieder die een heftruck wilt besturen moet verplicht een heftruckcertificaat behalen.  ARBO centrum biedt meerdere soorten heftruck cursussen aan. Zo hebben wij een reguliere heftruck cursus voor beginners, een herhalingscursus, een heftruck & reachtruck cursus en is het ook mogelijk om de cursussen in company / in house te volgen. Wij vertellen je graag meer over onze verschillende mogelijkheden.

Heftruck cursus

Reguliere heftruck cursus (beginnerscursus)

De reguliere heftruck cursus (beginnerscursus) is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar die een heftruckcertificaat wil halen. Tijdens de cursus leer je om op een veilige manier de heftruck te besturen en deze ook op de werkvloer op de juiste manier te bedienen. Heb je de heftruck cursus afgerond, dan krijg je het officiële heftruck certificaat. Dit is het bewijs dat je voldoet aan alle eisen die worden gesteld in de Arbowet.

Herhalingscursus

De herhalingscursus is uitermate geschikt voor mensen van wie het heftruckcertificaat binnenkort verloopt. Een heftruckcertificaat is namelijk 5 jaar geldig. Tijdens de herhalingscursus fris je je kennis op en word je opnieuw bewust gemaakt van hoe je een heftruck bestuurt en wat de risico’s zijn. Na afloop ontvang je wederom je certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Heftruck & reachtruck cursus

Wil je zowel je heftruckcertificaat als je reachtruck certificaat behalen? Dan is een heftruck & reachtruck cursus wellicht iets voor jou. Tijdens deze cursus kun je in één keer je heftruck- en reachtruckcertificaat behalen. Dat kan belangrijk zijn. In veel bedrijven worden beide voertuigen gebruikt en beide vereisen een eigen certificaat. 

In house cursus

Normaal geven wij onze heftruck cursus op één van de locaties van ARBO centrum. Een in house cursus kan gegeven worden bij meerdere aanmeldingen vanuit hetzelfde bedrijf. De cursus geven wij dan bij jou op locatie met jullie eigen heftrucks. Dat kan een voordeel zijn: je oefent met heftruck waarmee je ook gaat werken.

Schrijf je in voor onze heftruck cursus

Bekijk welke heftruck cursus het beste bij jou aansluit en schrijf je meteen in voor het behalen van jouw heftruckcertificaat bij ARBO centrum. Met onze heftruck cursus weet je zeker dat je snel slaagt. Wij hebben namelijk een slagingspercentage van meer dan 95%.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.