Een heftruck groepstraining: dit zijn de voordelen

Je heftruckcertificaat kun je op verschillende manieren behalen. Door het volgen van een individuele cursus. Maar ook door het volgen van een heftruck groepstraining. Bijvoorbeeld met meerdere collega’s. Waarom zou je hiervoor kiezen? Los van het feit dat het leuk en misschien ook iets minder spannend is om de cursus samen met bekenden te volgen, heeft een heftruck groepstraining ook nog andere voordelen.

heftruck chauffeur

Eenvoudig qua planning en logistiek

Een heftruck groepstraining is in veel gevallen handig qua planning en logistiek. Vooral vanuit het oogpunt van de werkgever. Alle cursisten dienen op dezelfde dag op dezelfde plaats aanwezig te zijn. Dat kan handig zijn. Je voorkomt namelijk dat er gedurende langere tijd steeds mensen niet beschikbaar zijn. Met een heftruck groepstraining kies je voor één moment waarop iedereen wordt opgeleid. Wij beschikken over cursuslocaties door bijna heel het land.

Alle deelnemers zijn verzekerd van dezelfde, hoge kwaliteit

Bij ARBO centrum werken alleen maar ervaren en zeer kundige instructeurs met bakken aan praktijkervaring. Je bent dus verzekerd van een hoge kwaliteit van de cursus. Niet voor niets slaagt meer dan 95% direct en beoordelen cursisten onze cursus met een 9. Met een heftruck groepstraining weet je zeker dat alle deelnemers écht goed opgeleid worden.

Ruimte voor specifieke voorbeelden en aandachtspunten

Zijn er voldoende deelnemers vanuit hetzelfde bedrijf, dan kan de heftruck groepstraining op jullie bedrijf worden toegespitst. Dat heeft een belangrijke meerwaarde. Zo kan er bijvoorbeeld worden ingegaan op specifieke aandachtspunten en risico’s bij jullie in het bedrijf.

Prijstechnisch interessant

Ook bij een heftruck groepstraining geldt: hoe meer deelnemers, hoe meer voordeel. De kosten van een groepscursus vallen altijd scherper uit dan wanneer deelnemers allemaal op individuele basis de cursus zouden volgen.

Nog meer voordelen bij een heftruck groepstraining op locatie (incompany)

Kortom: een heftruck groepscursus biedt heel veel interessante voordelen. Maar het kan misschien nóg mooier. Wij kunnen indien gewenst en bij voldoende animo de groepstraining namelijk ook in company verzorgen. Dan kan de cursus gewoon bij het eigen bedrijf worden gevolgd. Bij een in company groepscursus voor de heftruck kan er nóg meer worden ingespeeld op de specifieke omstandigheden in het bedrijf. Ook kan er gewerkt worden met jullie eigen heftrucks.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.