De voordelen van een VCA groepscursus

Medewerkers die een VCA certificaat moeten halen kunnen dit op meerdere manieren doen. Het kan op individuele basis. Hierbij schrijft een cursist zich in voor een VCA cursus. Maar wat nu wanneer in het bedrijf meerdere medewerkers zijn die een certificaat willen halen? Dan kun je kiezen voor een VCA groepscursus. Dit zijn de voordelen van een VCA groepscursus.

VCA groepstraining

Scroll om verder te lezen

VCA groepstraining inplannen? Dat kan!

Je hoeft maar één datum te plannen

Wanneer je medewerkers inschrijft voor een VCA groepscursus betekent dit dat je maar één datum hoeft te plannen. In plaats van dat medewerkers op meerdere data hun werk moeten missen weet je dat je in één keer iedereen kunt laten opleiden. Zo kun je goed plannen en hier rekening mee houden. Je beperkt het gemis aan mankracht tot één moment.

Logistiek een stuk handiger

Wanneer medewerkers een VCA groepscursus volgen doen zij dit op dezelfde locatie. Ook logistiek gezien is dit dus voordeliger. Collega’s kunnen bijvoorbeeld gezamenlijk naar de cursus toe gaan door te carpoolen of samen te reizen met het OV.

Iedereen krijgt een opleiding van dezelfde kwaliteit

Eén van de voordelen van een VCA groepscursus is dat je hiermee eenvoudig kwaliteit kunt waarborgen. Alle medewerkers volgen namelijk dezelfde cursus bij dezelfde docent. Zo weet je zeker dat ze allemaal een opleiding van hetzelfde niveau volgen. 

Kies je voor ARBO centrum, dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wij beschikken over ervaren docenten met veel praktijkervaring. Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons gemiddeld met een 9 en behalen zij een slagingspercentage van meer dan 95%.

Prijstechnisch interessant

In heel veel gevallen geldt dat je kunt rekenen op korting bij grotere aantallen. Een VCA groepscursus vormt daar geen uitzondering op. Wanneer je meerdere medewerkers tegelijkertijd inschrijft voor een VCA groepscursus kun je bij ons rekenen op een aantrekkelijke korting.

Ook mogelijk op locatie

We schreven net al dat één van de voordelen van een VCA groepscursus is dat iedereen de cursus op hetzelfde moment en op dezelfde plaats kan volgen. Een belangrijk extra voordeel hierbij is dat een VCA groepscursus bij voldoende kandidaten ook op locatie gegeven kan worden. De medewerkers kunnen de cursus en het examen In dat geval gewoon op het werk afleggen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde producten

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Werkhandschoenen

Veiligheidshelm

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?