Wat is een verreiker?​

Deze valt tussen een heftruck en een hijskraan in. In veel organisaties is een verreiker een ideale oplossing. Niet alleen kan deze grotere en zwaardere lasten vervoeren dan een hijskraan; omdat het hefmechanisme telescopisch is en een grotere hoogte kan bereiken, is een verreiker ook veelzijdiger. Qua functionaliteit valt deze tussen een heftruck en een hijskraan in. Een hijskraan biedt weliswaar een nog groter bereik, maar is veel minder wendbaar. Een verreiker combineert het gemak van een heftruck met royale mogelijkheden.

 

Een verreiker is primair ontwikkeld om buiten in te worden gezet. Zo kan deze uitstekend uit de voeten op bouwterreinen. Ook op moeilijker begaanbare plekken, dankzij zijn grote bodemvrijheid en vierwielaandrijving. Mede om die reden worden in veel organisaties verreikers naast heftrucks gebruikt.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.