NEN 3140 kosten

Om te mogen werken aan elektrische apparatuur en gereedschappen onder laagspanning dien je in het bezit te zijn van een geldig NEN 3140 certificaat. Door een NEN 3140 cursus te volgen en vervolgens examen te doen kun je dit certificaat behalen. Maar wat zijn de NEN 3140 kosten? De kosten zijn afhankelijk van het type NEN 3140 certificaat dat je wilt behalen, maar ook van de manier waarop je dit wilt doen. Op deze pagina vind je een overzicht van de kosten.

De kosten voor het behalen van je NEN 3140 VOP en VP certificaat

Het NEN 3140 certificaat is er in twee verschillende soorten: VOP en VP. VOP staat voor “Voldoende Onderricht Persoon”. VP staat voor “Vakbekwaam Persoon.” Het verschil tussen deze twee is dat iemand met het NEN 3140 VP certificaat zelfstandig werkzaamheden uit mag voeren. Met een VOP certificaat mag dit alleen onder supervisie van iemand met een VP certificaat.

 

De kosten voor deze twee vormen van NEN 3140 verschillen niet: zowel NEN 3140 VOP als NEN 3140 VP kost 325 euro exclusief BTW per persoon. Beide certificaten zijn drie jaar geldig. Je kunt je alleen opgeven voor een NEN 3140 VP cursus wanneer je al in het bezit bent van een VOP certificaat of een relevante technische vooropleiding hebt afgerond.

De kosten om NEN 3140 keurmeester te worden

Wil je NEN 3140 keurmeester worden, dan heb je daar een aparte opleiding voor nodig. De kosten voor een cursus NEN 3140 keurmeester bedragen 375 euro exclusief BTW per persoon.

De kosten voor een andere taal of een groepscursus

Je kunt de NEN 3140 cursus ook volgen in het Engels of Spaans. De kosten voor de Engelse cursus bedragen 375 euro exclusief BTW per persoon. De kosten van de Spaanse cursus zijn op aanvraag. Dat geldt ook voor de kosten van een groepscursus. zijn er vanuit dezelfde organisatie meerdere kandidaten, dan kan er een groepscursus worden georganiseerd met een prijs op maat.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.