Download de gratis checklist

Checklist: Kun jij altijd veilig aan het werk?

Veiligheidshecklist

Zorg voor een compleet veilige werkomgeving

Soms raak je na een tijdje het overzicht een beetje kwijt. Zijn al jouw certificeringen nog wel geldig? Heb je alle essentiële veiligheidsartikelen al aangeschaft? Maak je geen zorgen! Wij helpen je namelijk op weg naar een compleet veilige werkomgeving. Download onze gratis checklist en ontdek of jij en je team goed voorbereid en veilig aan de slag kunnen!

Hierom kies je voor ARBO centrum


Op zoek naar een veiligheidsopleiding? ARBO centrum is de specialist in veiligheidsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan BHV, VCA of heftruck opleidingen.


Ben je op zoek naar veiligheidsartikelen? Bijvoorbeeld een EHBO koffer, brandblussers, veiligheidshesjes of AED’s? Dit en nog veel meer vind je in onze webshop.

 

Het periodiek laten controleren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is verplicht. ARBO centrum verzorgt periodiek onderhoud door heel Nederland. 

Download de gratis checklist

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in
Checklist VCA

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.