Veiligheidsoplossingen op maat

Het hoogwerker certificaat halen? Dat kan bij ARBO centrum.

Van valbeveiliging tot veiligheidshelmen, wij hebben het!

ARBO centrum - Jouw partner voor veiligheid op hoogte

Mei staat bij ARBO centrum in het teken van “Veilig werken op hoogte”. Werken op hoogte brengt namelijk extreme risico’s met zich mee. Het is essentieel dat iedere professional die op hoogte werkt, beschermd is tegen de risico’s van vallen. Elk jaar leiden (val)incidenten tot ernstige verwondingen en zelfs levensbedreigende situaties.  ARBO centrum is jouw partner voor veiligheid op hoogte en bij het verminderen van de risico’s bij het veilig werken op hoogte. Leer alle risico’s en gevaren te herkennen, maar vooral hoe je dit kunt voorkomen, door bijvoorbeeld het volgen van een hoogwerker cursus

Waarom een hoogwerker cursus bij ARBO centrum?

Populaire cursussen bij ARBO centrum

Onze expertise en cursusaanbod zijn ontworpen om jouw organisatie te voorzien van alle benodigde kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilig werken op hoogte te garanderen. Voor de focus op veilig werken op hoogte zijn onderstaande cursussen relevant:

  • VCA cursus: voor (algemene) kennis over veilig werken, risico’s herkennen en preventiemaatregelen, wat een goede basis legt voor alle werkzaamheden op hoogte.
  • Rolsteiger cursus: specifiek gericht op veilig opbouwen, afbreken en gebruiken van rolsteigers, een veelgebruikt hulpmiddel bij werken op hoogte.
  • Hoogwerker cursus: Voor medewerkers die met verschillende soorten hoogwerkers werken, om veilig en efficiënt hoogtegerelateerde taken uit te voeren.
  • BHV cursus: Belangrijk voor alle werkomgevingen, inclusief situaties op hoogte, om adequaat te kunnen reageren bij ongevallen of noodsituaties.
  • Veilig hijsen en aanslaan van lasten: Essentieel voor werkzaamheden op hoogte waarbij lasten gehesen moeten worden, om dit op een veilige manier te doen. 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Deze bedrijven gingen je voor

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Wij staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.