In tal van sectoren en beroepen zijn werknemers verplicht om hun VCA te halen. Geldt dit ook voor jou? Dan vraag jij je wellicht af: waar kan ik mijn VCA halen? Je VCA halen kan bij een erkende opleider. Alleen daar krijg je na het slagen voor je examen het officieel erkende VCA certificaat uitgereikt. ARBO centrum is een erkende en ervaren opleider met locaties door heel het land. Je bent van harte welkom om je in te schrijven voor een VCA cursus om zo je VCA certificaat te behalen.

Waar kan ik mijn VCA halen? Altijd in de buurt

Dankzij de diverse locaties van ARBO centrum door heel het land kun je bij ons altijd je VCA halen in de buurt. Je kunt je inschrijven op de locatie van jouw voorkeur. VCA cursussen worden het hele jaar door gegeven, dus je hoeft meestal niet lang te wachten. Is de door jou gewenste locatie niet op korte termijn beschikbaar en kun je niet wachten? Dan is er vrijwel altijd een andere locatie dicht bij jou in de buurt.

Voor elk VCA certificaat

Wanneer jij je afvraagt waar jij je VCA kunt behalen, is het ook verstandig om te checken of het door jou gewenste certificaat beschikbaar is. Er zijn veel locaties waar je terecht kunt voor B-VCA, maar niet alle locaties bieden ook VCA VOL en VIL VCU aan. ARBO centrum wel.

Bij ons kun jij jouw VCA certificaat behalen door middel van een cursus. Een ervaren instructeur leert je alles wat je moet weten over VCA. Vervolgens leg je examen af en krijg jij, wanneer je slaagt, direct jouw certificaat. Door de cursus te volgen, vergroot je de kans dat jij in één keer slaagt voor de cursus.

Wat kost een VCA cursus?

Bij ARBO centrum kun jij je VCA halen voor 195 euro exclusief BTW. Deze prijs geldt voor alledrie de cursussen en examens (basis, VOL en VIL VCU). De kosten zijn inclusief het afleggen van het examen. Het examen wordt direct na de cursus afgenomen, dus je behaalt je VCA certificaat in één dag.

Bericht delen:

Verder lezen?