Redenen om een BHV opleiding te volgen

Een BHV opleiding volgen is ontzettend interessant. Heb jij hier interesse in? Lees dan verder. Mocht je nog twijfelen of niet precies weten wat dit inhoudt: wij geven je de redenen om een BHV opleiding te volgen. BHV is belangrijk. Door de opleiding te volgen ga je een onmisbare bijdrage leveren.

bhv opleiding

Je wilt BHV’er worden

De eenvoudigste reden om een BHV opleiding te volgen is omdat je BHV’er wilt worden. Je kunt alleen BHV’er (bedrijfshulpverlener) worden wanneer je de BHV opleiding volgt en slaagt voor je examen. Maar dit is natuurlijk niet de enige reden. Naast dat het moet, is het ook op meerdere gebieden nuttig en interessant.

Je wilt je waarde in het bedrijf verhogen

Met je BHV diploma op zak voeg je extra waarde toe in het bedrijf. Naast je kerntaken ben je met je BHV vaardigheden belangrijk voor je werkgever. Jij bent namelijk één van de personen (in grotere bedrijven zijn meerdere BHV’ers) waar de hele organisatie op vertrouwt wanneer er sprake is van een calamiteit. Groot of klein. Je kunt EHBO verlenen, branden blussen en mensen evacueren.

Omdat deze kennis op het werk én privé belangrijk is

De BHV opleiding volg je voor je werk. Maar je profiteert er ook in je eigen tijd van. De kennis en vaardigheden die je leert komen altijd en overal van pas. Want ook buiten werktijd kan er een ongeluk gebeuren, brand uitbreken of een gevaarlijke situatie ontstaan waarin mensen snel weg moeten kunnen komen.

Schrijf je in voor de BHV opleiding

Investeren in een BHV opleiding is dus altijd waardevol. Bovendien is de opleiding boeiend, uitdagend en leuk. Daarbij duurt hij helemaal niet lang (je behaalt je diploma binnen een dag) en zijn de kosten prima te overzien. Kies je voor ARBO centrum, dan kies je voor kwaliteit. Onze ervaren docenten leren je alles wat je moet weten. Schrijf je snel in voor een BHV opleiding bij jou in de buurt.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?