Nog veiliger werken met een veiligheidsbril op sterkte

Niet voor niets is bij bepaalde beroepen en werkzaamheden het dragen van een veiligheidsbril verplicht. Een veiligheidsbril beschermt je ogen tegen gevaarlijke stoffen, zoals splinters van vaste deeltjes, maar ook gevaarlijke vloeistoffen. Met een goede veiligheidsbril ben je optimaal beschermd en kun je jouw werkzaamheden veilig uitvoeren. Alleen: het is natuurlijk minstens net zo belangrijk dat je ook goed kunt zien wat je doet. Daarom is het nog veiliger werken met een veiligheidsbril op sterkte.

Veiligheidsbrillen

Scroll om verder te lezen

Alle veiligheidsbrillen bekijken?

Nog veiliger werken met een veiligheidsbril op sterkte

Het behoeft geen uitleg dat het nog veiliger werken is met een veiligheidsbril op sterkte, wanneer je geen perfect zicht hebt van jezelf. Bij veel werkzaamheden waarbij een veiligheidsbril wordt gedragen, gaat het om precisie en details. Goed zicht is daarbij cruciaal. Je kunt een veiligheidsbril over je correctiebril dragen, maar veel mensen zijn hier niet bepaald fan van. Dat kunnen wij begrijpen, want het zit niet echt lekker. Lang niet alle veiligheidsbrillen zijn hier bovendien voor geschikt.

 

Dan is werken met een veiligheidsbril op sterkte toch een stuk handiger? Het draagt een stuk comfortabeler en je bent gegarandeerd van perfect zicht.

Een veiligheidsbril op sterkte is prima betaalbaar

We weten allemaal dat brillen vaak een behoorlijke duit kosten. Tja, je betaalt vooral ook voor het merkmontuur. Dat het ook anders kan, bewijst onze veiligheidsbril op sterkte. Bij ARBO winkel kun je een uitstekende veiligheidsbril op sterkte kopen. Niet duur, wel betrouwbaar en ook nog eens met gewoon een gelikt ontwerp. Hij is niet van een reguliere veiligheidsbril te onderscheiden.

Voor sterktes van +1,5 tot +3

Onze veiligheidsbril op sterkte is verkrijgbaar met een sterkte van +1,5 tot +3. De lenzen zijn uitgerust met een leesgedeelte van +1.5 tot +3.0 en dit model kan op vele manieren worden aangepast dankzij de B-Flex neusbrug. Ook is deze veiligheidsbril getest volgens EN 166 waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik in gevaarlijke zones.

Gerelateerde producten

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Veiligheidshelm

Werkhandschoenen

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?