De voordelen van het NEN 3140 certificaat

Het behalen van je NEN 3140 certificaat biedt je genoeg voordelen. Nieuwsgierig welke? Lees dan verder en ontdek welke mogelijkheden dit certificaat je biedt.

Nen3140 cursus

Scroll om verder te lezen >>

NEN 3140 cursus volgen?

Iemand moet het hebben… jij toch?

Het hebben van het NEN 3140 certificaat is verplicht om werkzaamheden aan elektrische installaties en handgereedschappen uit te voeren die opereren onder laagspanning. In alle bedrijven die werken met dergelijke apparatuur en die niet voor elk stukje onderhoud of een reparatie een specialist in willen schakelen, is iemand met het NEN 3140 certificaat nodig. Die persoon wil jij toch zijn? Haal je NEN 3140 certificaat en werk onder supervisie van een collega met het VP certificaat aan apparatuur.

Doe wat met je interesse

Vind je techniek en elektronica interessant? 1+1=2. Het NEN 3140 certificaat is de perfecte manier voor iedereen met interesse in apparatuur om meer uitdaging te vinden op de werkvloer. Ben je in het bezit van het certificaat, dan mag je namelijk werkzaamheden uitvoeren aan de apparatuur die je interessant vindt. Da’s mooi, toch?

Breed toepasbaar

De kennis die je opdoet wanneer je een NEN 3140 certificaat behaalt is breed toepasbaar. Je leert namelijk om veilig te werken aan apparatuur onder laagspanning. Hieronder valt van alles. Van computers tot handgereedschappen, de meeste machines en alle elektronica die je thuis hebt staan. Kortom: je ontwikkelt je echt.

Opstapje naar meer

Smaakt zo’n NEN 3140 VOP certificaat naar meer? Waarom zou je dan geen NEN 3140 VP cursus volgen? Met het behalen van je NEN 3140 VP certificaat ben je officieel vakbekwaam persoon en mag je zelfstandig handelingen uitvoeren aan de apparatuur.

Schrijf je in voor de cursus

Schrijf je in voor een NEN 3140 cursus van ARBO centrum en profiteer van de kennis en ervaring van onze docenten. Onze cursisten kennen een slagingspercentage van meer dan 95%. Bovendien is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Gerelateerde producten

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Veiligheidshelm

Werkhandschoenen

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?