De voordelen van een hoogwerker groepstraining

Iedereen die op een hoogwerker werkt moet in het bezit zijn van een geldig hoogwerkercertificaat. Dit certificaat kun je op individuele basis halen. Het is bij ARBO centrum ook mogelijk om een hoogwerker groepstraining te volgen. Wat zijn de voordelen van een hoogwerker groepstraining? Dit vertellen wij je graag.

Voordelen hoogwerker groepstraining

Scroll om verder te lezen 

Hoogwerker cursus volgen?

Een duidelijk logistiek voordeel

Een hoogwerker groepstraining kent duidelijke voordelen op logistiek gebied. Je hebt maar één datum nodig waarop alle kandidaten aanwezig moeten zijn. Bovendien scheelt een hoogwerker groepstraining reistijd. Deze kan namelijk indien gewenst op de eigen locatie verzorgd worden.

Iedereen krijgt dezelfde opleiding

Met een hoogwerker groepstraining krijgen alle kandidaten dezelfde training. Je weet dus zeker dat zij op dezelfde manier worden opgeleid. Bij ARBO centrum heb je de zekerheid van kwaliteit. Onze cursisten belonen ons gemiddeld met een 9 en kennen een slagingspercentage van meer dan 95%. Je weet zeker dat alle medewerkers goed worden opgeleid door ervaren docenten.

Perfect om direct meerdere medewerkers op te leiden

Met een hoogwerker groepstraining is het eenvoudig om direct meerdere medewerkers op te leiden. Worden er bijvoorbeeld meerdere medewerkers aangenomen, dan kunnen ze allemaal op hetzelfde moment hun hoogwerker certificaat behalen. De groepstraining kan exclusief voor jouw medewerkers worden gegeven.

Werken met de eigen hoogwerkers

Wanneer je ervoor kiest om een hoogwerker groepstraining op de eigen locatie plaats te laten vinden, kun je werken met de eigen hoogwerkers. De cursisten werken met de hoogwerkers die ze ook in hun dagelijkse werkzaamheden gaan gebruiken. Dit is een groot voordeel. Ook zullen onze docenten zo veel mogelijk inspelen op concrete praktijksituaties in het bedrijf.

Financieel aantrekkelijk

Wanneer je kiest voor een hoogwerker groepstraining kun je uiteraard rekenen op financieel voordeel. Wij kunnen complete groepen trainen tegen aantrekkelijke tarieven. Hiermee ben je altijd voordeliger uit dan met losse trainingen voor individuele medewerkers.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil jij een hoogwerker groepstraining laten verzorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij bespreken graag je wensen en zorgen voor een training op maat.

Gerelateerde producten

Veiligheidshelm

Veiligheidsschoenen

Werkhandschoenen

Valbeveiliging

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.